2777
2789
عنوان

مادرشوهرم معلوم نیست چند چنده

302 بازدید | 11 پست

بمن میگه بروخونه بابات تنهابزار ادمدانقد شوهرشو میچسبونه بخودش بعدمن امروز گفتم میرم خونه بابام شوهرم گفت برو بعدزنگ زده میگه بیاگفتم مامانم ناهاردرست کرده توبیا گفت اصن نیا قطعم کرد...زنگ زدم ب مادرشوهرم اینا گفتم اومدید خونه گفت اره یجوری حرف زد یعنی چرا مانبودیم نموندی پیش شوهرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت شناس باش منظورش بوده. بی خیال.  

اخه خواستن برن تشییع من خبرنداشتم پوشبدم برم خونه بابام ک ازدیشبم باهم حرف زدیم بعدگفتن کجا مامیخوابریم تنهان بچه ها...خب منم مهمونم بمونم بچه داری...بهشون برخورد شوهرم کاری نداشت نمیدونم چی بش گفتن 

محل نده.به شوهرت بگو مامانت اینجوری گفته.منم به حرفش کردم

T_Tاخه گقت بیامن تنهام گفتم مگه بچه هانبستن ناهارک هست داغ کنیدبخوریدگفت اینا بلدنیستن..منم گفتم تازه اومدم اصن میام خونه بابام اینا سریع میگه میام سراغت T_T

تحت هیچ شرایطی نباید بزاری اونجا شوهرت تنها بمونه.

خب اعصابم خوردمیشه اونجا...بخداهمین ی وعده تنها اومدم اصن نمیزاره انقد بهونه میگیره امروزم ک اومدم کوفتم کرد