2777
2789

منو شوهرم خیلی همدیگرو دوست داریم ولی از اینکه همش بهش بچسبم بدم میاد. حس اویزون بودن بهم دست میده

خودمو با هنر سرگرم کردم. وقتی مشغول کارم هستم خودش میاد پیشم

اقایون ازخانومای اویزون خوششون نمیاد

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید همونطور که هستیم و راحتیم رفتار کنیم

بدون ترس از اینکه نکنه با این رفتار از دستش بدیم

کم کم میبینید که همسرتون به سمت شما میاد

چون اعتماد به نفس بالایی رو در شما می بینهه

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.

مام خیلی همدیگه رو دوست داریم اما دست و پای همو نمیگیریم، مثلا الان من با پسرام اومدم سفر و اون ماموریته

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

منو شوهرم خیلی همو دوس داشتیم اما خانوادش و خودش کاری کردن که من ازش فاصله بگیرم.هرچی فاصله گرفتم و بعد بچه دار شدیم بیشتر اومد سمتم.با ورزش و هنر و کتاب خودمو سرگرم کردم.

من همین یه دونه ام!
وابستگی از مهرطلبی میاد که ریشه در کودکی داره

چیکار کنم یعنی برم مشاوره اره بچگی هم اضطراب جدایی داشتم الانم تنهایی اگه برم مکان شلوغی همش میترسم گم شم یا استرس دارم برا برگشتن با اینکه هیچچچ وقت گم نشدم

من که خیلی وابسته ام ادای غیروابسته ها رو درمیارم نیام؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام