2777
2789
عنوان

شوهرم از ادم های سیگاری متنفره !

453 بازدید | 26 پست

یه اخلاقی شوهرم داره که کسی که سیگار بکشه رو اصلا ادم حساب نمیکنه و باهاش رفت و امد نمیکنه میگه ادمی که تو سال ۲۰۱۹ سیگار میکشه خیلی ادم سطح پایینی هستش و منو یاد کارگر ساختمونی میندازه و در شان من نیست با این ادم معاشرت کنم حالا خوشبختانه تو فامیل نداریم سیگاری ولی دوستام که شوهراشون سیگاری باشن اصلا مهمونی هاشون نمیاد ولی با مشروب اوکی هست . 

من برام زیاد مهم نیست شخصیت ادم ها مهمه ولی برام عجیبه این طرز فکرش حالا جالبه میگه من خودم تو سنین پایین تر گاه گداری سیگار میکشیدم ولی ۱۰ ساله لب به سیگار نزده . 

بنده خدا کارگرای ساختمان😑😑

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😕🐀تو لفافه به کارگران هم توهین میکنه ها ،بش بگو تو سال 2019کسی که به بقیه و رفتاراشون کار داره و قضاوت میکنه خیلی چیپ تره

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

آدم های مشروبی یا سیگاری کدومش خوبه خودتو قضاوت کنین 😐

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``
😕🐀تو لفافه به کارگران هم توهین میکنه ها ،بش بگو تو سال 2019کسی که به بقیه و رفتاراشون کار داره و ق ...

نه توهین نمیکنه من بد بیان کردم منظورم اینه که میگه لول اجتماعی ادم سیگاری پایینه 

جالبه با مشروب مشکلی نداره😂 بهتره به ایشون عرض کنید که کسی که تو سال ۲۰۱۹ با دونستن مضرات مشروب بازهم اونو مصرف میکنه هم ردیفه همون سیگاریه هست😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
 نه توهین نمیکنه من بد بیان کردم منظورم اینه که میگه لول اجتماعی ادم سیگاری پایینه 

بدترش کردی😂😂😂

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)