2777
2789

خانوما سلام منو عشقم س ساله باهمیم و خانواده ها کامل در جریانن غیر از بابای من ک مخالفه و میگ واست بهتر از اینا هس و قبول نمیکنه😔

یبار اومدن خاستگاری و بابام حتی نزاشت بیان خونمون اون موقه عشقم کار نداشت

الان میره سرکار و موقعیتش بهتر شده خودمون باهم یخورده پول جم کردیم و گذاشتم روهم تو کارت من ب عنوان پس اندازمون بعد از ازدواج

از ی طرف الان ک میخاد بیاد خاستگاری چون قراره باباش خرجو بکشه همش باباش میگ الان تو ای اوضاع نمیتونم و پولی ندارم ولی خب واسه دوتا داداشای دیگش خوب پول داشت و فقط بین عشق منو و اونا فرق میزاره😔😔

همش غصه میخورم همش میگم ینی چی میشه

انقد علی ساده اس برداشته راجب پولایی ک داریم ب عنوان پس انداز با مامانش حرف زده بهش گفتم چ دلیلی داره مسائل خصوصی مارو ب اینو واون بگی بعد گف میخاسم تورو بزرگ کنم جلوش ک بفمه چ دختری هسی ک هنوز وارد زندگی نشده پس انداز جم کردی واسه خودمون😔

بعد میترسم باباش بفمه جریان پولارو و بخاد از علی ک خودش نصف خرجو بده و منم ب شددددددت مخالفم با این مورد چون پولای منم هس نصفش و اینارو فقط ب شرطی گذاشتم مشترک بشه ک پس اندازمون باشه بعد زندگی😔

نمیدونم چکنیم از طرفی س ساله و خسته شدیم دیگ از دوستی از طرفیم بنظرم صبر کنیم یکمی سنمون هم بره بالاتر بابای من کمتر مخالفت کنه اخه سنمون کمه ولی خب دیگ من نمیکشم ادامه بدم این رابطه رو واقعا خسم انقد تو این س سال هر روز ی بحثی بوده هر روز بابام شک کرده وگوشیو گرفته و...😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو سال با هم بودیم خانواده دو طرف مخالف بودن با وساطت اقوام به هم رسیدیم. الانم عالیه همه چی

خداراشکرررر 

توام مث من نا امید بودی؟مث ما مشکل پول وایناهم داشتید؟

مشکل پول نداشتیم ولی مخالفت خانواده هااا بی نهایت بود. ولی ناامید نبودم هیچ وقت

میگی ینی من اشتباه میکنم ک نا امیدم؟اخه چکنم همش هر روز ی داستان جدید شروع میشه

عزیزم ناامیدنباش خیلیابودن بعدچقدرسختی رسیدن ان شاءالله که بهم میرسیدوخوشبخت میشی مهم اینه که پات وایساده ودوست داره خیلی کم ازاین پسراپیدامیشه که دخترواینقدربخوادقدرهموبدونید برای باهم بودن زندگیتون تلاش کنیدوناامیدنشیدبعدهرسختی آسونیه ان شاءالله که به همین زودیامشکلاتون حل میشه ومیریدسرخونه زندگیتون چندسالته؟

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
عزیزم ناامیدنباش خیلیابودن بعدچقدرسختی رسیدن ان شاءالله که بهم میرسیدوخوشبخت میشی مهم اینه که پات وا ...

مرسی قربونت برم

من ۱۷ اون ۲۱

سنمون کمه خب ولی قراره چن سالی عقد باشیم

میدونی از بس هر روز ی داستان جدیدی بوده خسته شدم باباش پشتش نیس برای اون دوتا پسراش خوب خرج کرد و هواشونو داشت اما علی مظلومه و همش احترام باباشو گرفته خودش از بچگی کار کرده و روپای خودشه بعضی وقتا باهاش دعوا میکنم میگم عرضه نداری بشینی مردونه با بابات راجب هرچی هس حرف بزنی بعد دلم واسش میسوزه😔😔😔

مرسی قربونت برم من ۱۷ اون ۲۱ سنمون کمه خب ولی قراره چن سالی عقد باشیم میدونی از بس هر روز ی داستا ...

عزیزم بالاخره مشکلاتتون تموم میشه مشخصه هردوتون عاقلید خیلی خوبه که هردوپول جمع کردین توروخدا هواهموداشته باشید دعواوبحث نکن باهاش درکنارهم آرامش داشته باشیدقدرتک تک لحظه هاتونوبدون ببین من یکیومیخوام براش همه کارکردم امانمیخوادم میگه حسی ندارم دلم براهمه اون لحظه هایی که باهم بودیم تنگ شده اما چه میشه کرد

عزیزم بالاخره مشکلاتتون تموم میشه مشخصه هردوتون عاقلید خیلی خوبه که هردوپول جمع کردین توروخدا هواهمو ...

الهی من بمیرم برا دلت چرا اخه؟چن سال باهم بودید واسه چی یهو اینا گف؟😔

الهی من بمیرم برا دلت چرا اخه؟چن سال باهم بودید واسه چی یهو اینا گف؟😔

نه خدانکنه عزیزم مافامیلیم یک سالوخورده ای باهم بودیم همه میفهمیدن هم خانواده من هم اون اما نیومدواسم جلو الان تقریبا۵ ماهه جداشدیم من که داغونم امااون عین خیالش نیست وقتی باهم بودیم اولاش همه جاروپرکردن که این دوتاباهمن میگفت میخوامش الان به همه میگه نمیخوامش حسی ندارم بهش اینقدرمنوکوچیک کرده ماچون همه میفهمیدن همه هم دخالت کردن تورابطه هردیقه یکی یه چی میگفت چقدربد منوبهش میگفتن

اصلانمیدونم یهوچرااینجورشدبابا این که منومیخواست چیشدیهواینجورشد من اینقدربهش محبت میکردم ازبس پرش کردن به شدت گوشیه اماحرف منوقبول نداره من کورشدم ازبس گریه گردم مریضم کرده هرکی میبینتم میگه چته چرااینجورشدی اماجریان منوفقط خدامعجزه کنه درستش کنه خیلی میخوامش اما اعتمادبهش ندارم آبروموبرده

نه خدانکنه عزیزم مافامیلیم یک سالوخورده ای باهم بودیم همه میفهمیدن هم خانواده من هم اون اما نیومدواس ...

وای چقد ناراحت شدم😔الهی ک خدا ب دلت ارامش بده دوست خوبم و واست بهترینارو سر راهت بزاره😘توام برای من دعا کن عزیزم من واست صلوات فرستادم تا حال دلت زود زود خوب بشه