2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم

داره پوست جدید میندازه

ی مدت بعدم خارش داری و ی مقدار قرمز میشه محلش نگران نباش

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      
یعنی صاف نمیشه؟ من سزارین اولم اصلن جا نموند اخه

شاید بستگی به پوست و میزان چاق و لاغر شدن و چربی داشته باشه من بعد از جراحیم یهو اضافه وزن خیلی زیاد داشتم خودم حس میکنم به خاطر اونه

...
برای منم یه خطه ولی برجسته برای شما برجسته اس؟

یه کوچولو وسطش.اوایل برجسته بود ولی داره محو میشه از کنار ها که محو شده فقط وسطش یه نمه برجسته ست ادم دست میزنه متوجه میشه

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
دو ماه و نیم سزارین شدم. اصلا برجسته نیست.فرو رفتست😑 اما میسوزه نخصوصا وقتی فشار میاد روش .مثلا دار ...

اون فرو رفتن که عادیه ب هر حال از داخلم بخیه خورده هنوز برای شما خوب نشده یکم که بگذره میاد بیرون یه خط برجسته میشه که قرمز رنگه به مرور میشه رنگ بدنت .تو اولین سزارینم معمولا خطش محو میشه میره ولی تو دومی باقی میمونه

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃