2777
2789
عنوان

کیا بیدارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 114 پست
ااااواااا نمیشه زشته اخه بهشون گفتم انجام میدم فوقش بیدار میمونم صبح میخوابم

نه زشت نیس حالت بد بوده دیگ😣

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله من که هر کار بکنم نه خودش نه خانواده اش قدر میدونن فقط بعضی وقتا مادر شوهرم تشکر میکنه ب برادر ...

نه برادرشوهر دارم نه خواهرشوهر 

پدر شوهرم هم خیللی هوامو داره مادرشوهرم هم خوبه ولی به پدرشوهر نمیرسه

نه برادرشوهر دارم نه خواهرشوهر  پدر شوهرم هم خیللی هوامو داره مادرشوهرم هم خوبه ولی به پدرشوهر ...

پدر شوهر خیییلی خوبه من که پدر شوهرم فوت کردن ولی بابای خودم خیییییلی هوا عروسمونو داره زن داداشم عاشقشه 

واای نه صبح پا میشه میبینه اوضاع همونه ناراحت میشه خجالت میکشم  اخخ خداا اخه انا چقدر تو حودشی ...

واااااای خداااا از دست تو..،.،خب ناراحت بشه به هرحال توهم ادمی دیگ یکمم بفکر خودت باش

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
پدر شوهر خیییلی خوبه من که پدر شوهرم فوت کردن ولی بابای خودم خیییییلی هوا عروسمونو داره زن داداشم عا ...

ارهه منم عاشقشم خیللی هوامو داره به مادرشوهرم میگه مرجان انقدر اناهینا رو اذیت نکن بچه تز راه دور اومده 

ارهه منم عاشقشم خیللی هوامو داره به مادرشوهرم میگه مرجان انقدر اناهینا رو اذیت نکن بچه تز راه دور او ...

باز خدا خیرش بده

اره راس میگی ولی دلم طاقت نمیاره اشوبه دلممم 😳😳

نمیخواد اشوب باشه،،،،،،،از من گفتن بود بعد فردا روز برای کار کردن فقط میشناسنت نه عزتی نه هیچی