2777
2789
عنوان

میشه برای حال دلم دعا کنید😢😢

217 بازدید | 20 پست

سلام.امشب خیلی دلم گرفته.چند ماهه برای نی نی دارشدن اقدام میکنم.ولی هنوز نتیجه نگرفتم..این ماه گفتم حتما نی نی دار میشم بعد از۴ روز تاخیر پری شدم در صورتی که منظم بودم و سابقه عقب انداختن نداشتم...دلم خیلی گرفته.کلی ختم و دعا انجام دادم.ولی نمیدونم چرا خدا جواب نمیده.امشب خواستم با خدا قهر کنم ولی بدبختی اینه اهل قهر نیستم دلم تند تند تنگ میشه باز تسبیح بر میدارم باهاش آشتی میکنم.😢😢😢

میشه برای من وامثال من دعا کنید😢😢😢🙏

الهی امیدوارم ب زودی زود دامنت سبز بشه دوستم 

.خدا اولاد صالح و سالم بهت بده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدردیم خواهر با این تفاوت که سه سوم انتظار تموم. شد خدایا کی جواب میدی

ای جونم ان شاءالله ب زودی ب حاجت دلت برسی دوستم 

ای وی اف کردی

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
سلام عزیزم خوبی نه بابا پول کجا بود اگه بتونم میرم آی یو آی

سلام قربونت عزیزم

حتما برو دنبالش برو بیمارستان دولتی تا دیر نشده

عزیزدلم  کس بی کسان خداست خدا خودش کمک میکنه  انشالله دامنت سبز میشه به چندتا  برا ...

ممنونم عزیزم😢 فقط میدونم دعا در حق دیگران زودتر به اجابت می رسه.الهی خدا حاجت دل پاک شما را هرچه زودتر بده.

سلام قربونت عزیزم حتما برو دنبالش برو بیمارستان دولتی تا دیر نشده

دیگه خسته شدم بریدم شانس من همسایه جدید برامون اومده یه بچه سه ماهه دارن همش صداش تو خونمون میپیچه الآنم صداش داره میاد خدا انگار دلش میخواد زجر منو ببینه 

قربون اون غر زدنات که آخرش گریه کردی کاش به معصومیتت یه نی نی ام بیاد تو دل من تا مجبور نباشم سکوت کنم که صدات بشنوم

دیگه خسته شدم بریدم شانس من همسایه جدید برامون اومده یه بچه سه ماهه دارن همش صداش تو خونمون میپیچه ا ...

درکت میکنم 

منم خواهرم بچه سومشو ناخواسته باردار شده اولش ک همش گریه میکردم 

ولی الان ک تو شکم مادرشه عاشقشم احساس میکنم خودم دارم مادر میشم روزی یکبار حتما باید خواهرمو ببینم دستمو بزارم رو شکمش باهاش حرف بزنم ببوسمش ولی میدونم ک وابستگی خوب نیس😔

درکت میکنم  منم خواهرم بچه سومشو ناخواسته باردار شده اولش ک همش گریه میکردم  ولی الان ک ...

الهی بمیرم برا دلت کاش یه روزی بیاد به این روزامون بخندیم 

من این ماه 4 موعدمه اما چون ماه قبل چهار روز عقب افتاد این ماهم میگم تا 8 صبر کنم ختم گرفتم برا امام جواد و امام رضا و قسم دادم به پسرشون که دلم نشکنن و دستام بگیرن راه به جایی ندارم و با سربلندی در خونه ائمه رو میزنم گدایی از خدا و معصومینش عین سربلندی هستش اما از خدا خواستم بهم ثابت کنه که هست و معجزه نابش نشونم بده باید این ماه مادر بشم چون اولین بار که در خونه آقا امام جواد میزنم و عیدی میخوام