2777
2789
عنوان

مرد هرزه زن گناهکار

550 بازدید | 25 پست

از نظر من، مردی که بانوع پوشش یک زن، تحریک میشه و له گناه میفته، نیاز شدید وفوری  به درمان داره. من ابدا زن رو مقصر نمیدونم مگراینکه لوندی در رفتار و پوشش زن عمدی باشه. 

ضمنا صیغه کردن، کلاه شرعیه و هیچ فرقی باخیانت نداره.

بااحترام به تمام کسانی که نظر مخالف دارن🌸

خوب بعدش

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی تاپیکی دعواشد سرپوشش خانما و اینکه اقایون به گناه میفتن. تعطیل شد و من اینجانظرخودم رو نوشتم

اقایی ک انقدر هوسبازه ک نتونه غریزع اشو کنترل کنه باید بره بمیره البته با هر نوع بی خجابی موافق نیستم

کاملا با حرفات موافقم، بعضی مردا واقعا مریضن و همچنین بعضی زنا ک با ی پوشش فجیع وارد جامعه میشن طوری ک ی زن هم ب طور ناخوداگاه نمیتونه ازش چشم برداره ک از نظر من مردیی ک با دیدن هر زنی تحریک شه و زنی ک با پوشش نامناسبش میخواد عقده هاشو خالی کنه و جلب توجه کنه بیمارنن(دوستان نظر منه مخالفی ریپلای نکن)