2789
عنوان

دکتر هلن جوانمردو کسی هست بشناسه؟

266 بازدید | 14 پست

میخوام در موردش بدونم کارش رفتارش هزینه هاش کلا هرچی که لازمه برای پسرم که سه سالشه.بنویسین میام میخونمتون مرسی دوستای گلم

روزهای بهتری تو راهه قول میدم

من فقط پسر جوانمرد رو میشناسم

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.

من فقط پسر جوانمرد و میشناسم

خِلاااااص  

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دکتر جوانمرد قیمتاش بستگی به کاری داره که روی دندونای بچه انجام میده. برای من به صرفه بود هم نزدیک خونمون بود هم محیطش خیلی برای بچه ها مناسبه، هم این که به عنوان یک دندانپزشک اطفال رفتار خوبی با بچه داره. می تونی برای ویزیت بچه اتو ببری پیشش قیمتاش دقیق دستت بیاد.

دکتر جوانمرد قیمتاش بستگی به کاری داره که روی دندونای بچه انجام میده. برای من به صرفه بود هم نزدیک خ ...

یعنی هلن جوانمرد فقط تبلیغات داره هیچی دیگه براش مهم نیست فقط مردم بدبختو تیغ می‌زنه و بچه رو ناقص میکنه با تشخیصای اشتباه 

واقعا نهایت پستی که اینجا تبلیغ دروغ کنید اونم برای دندانپزشک بچه 

من نفهم امروز بعد از اینکه سه تا دکتر وقت نداد و بچم دندان درد داشت با سرچ بردم دخترم پیش دکتر جوانمرد

خودمو نمی بخشم ، کاش مرده بودم و اینکار نکرده بودم ، بمیرم برای اون طفل معصوم که من مادرشم 

کارش افتضاحه.اصلا متخصص اطفال نیست.۴تا وندون درست میکنه میگه۶تا درست کردم.تند تند و بی دقت .وحشیه.ببرید بچه هاتون پیش دکترای اطفال نه این جلاد.الکی دندون سالمو سوراخ میکنه.اگرم بچتون نمیشینه بیهوشی لازم نیست.سدیشن کنید.تحقیق کنید تو گوگل.من برا دخترم کردم

.تو مطب

.خیلی اسونه