2777
2789
عنوان

افغان ها خوب هستن یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 38 پست

خوب و بد همه جا هست ،نه به نژاد ربطی داره نه جنسیت

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

اونجور که جا افتاده بعضیا میگن کثیفن و خوب نیستن.ولی شوهرم یه نفرو میشناسه افغان بود میگه انقدر تمیز بود خونش با اینکه مرده مجرد بود ولی میگه از خونه ی یه زن خونه دار هم تمیز تر بود

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میره پی کارش

آهان الانم لایکم کرده

بیا بینم چش سفید چرا عسکتو نزاشتی😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

میخوای دعوا راه بندازی؟این چه سوالیه؟

نه دعوا چیه بعضی هارو دیدم چقدر فکر میکنن ادمای بدی هستن ولی من نزدیکشون بودم خیلی خوب بودن 

خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم   
نتم تموم شد معذرت.امشب بازم تاپیک میزنم🍃🌺

باشه ننه منتظریم 😍

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

تروریست عمه شونه

والا 😃😃

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
نه دعوا چیه بعضی هارو دیدم چقدر فکر میکنن ادمای بدی هستن ولی من نزدیکشون بودم خیلی خوب بودن 

ما تو شهرمون افغانی زیاد داشتیم اکثر کارگرای باغاتمون افغانین یعنی همشون افغانین .میدونی چرا؟چون ایرانی جماعت کار نمیکنه بهشون اعتماد نداریم   ولی افغانی ها زرنگن . بینشون هم خوب هست هم بعد مثلا کارگرمون شوهرش خوبه ولی زنش بهش خیانت میکنه و زبونش سه متره