الان اون تاپیکو دیدم یادم افتاد من یه همسایه افغان داشتم خیلی ادمای خوبی بودن همش میومدن خونمون من میرفتم خونشون خلاصه خیلی خوب بودن با خودم گفتم همه از افغان ها بعد میگن ولی ادمای خوبی هستن شما نظرتون چیه
اونجور که جا افتاده بعضیا میگن کثیفن و خوب نیستن.ولی شوهرم یه نفرو میشناسه افغان بود میگه انقدر تمیز بود خونش با اینکه مرده مجرد بود ولی میگه از خونه ی یه زن خونه دار هم تمیز تر بود
درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
نه دعوا چیه بعضی هارو دیدم چقدر فکر میکنن ادمای بدی هستن ولی من نزدیکشون بودم خیلی خوب بودن
ما تو شهرمون افغانی زیاد داشتیم اکثر کارگرای باغاتمون افغانین یعنی همشون افغانین .میدونی چرا؟چون ایرانی جماعت کار نمیکنه بهشون اعتماد نداریم ولی افغانی ها زرنگن . بینشون هم خوب هست هم بعد مثلا کارگرمون شوهرش خوبه ولی زنش بهش خیانت میکنه و زبونش سه متره