2777
2789
عنوان

بچها یه رمان خیلی خوب بهم معرفی کنین بتونم دانلود کنم بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2314 بازدید | 49 پست
دالان بهشت 

منم اینو خوتدم قشنگه

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو چه جور رمانی دوس داری ،فلسفی،عاشقانه،کلاسیک،معنا گرا ،تخیلی ایرانی خارجی؟

هرجور باشه 

فقد میخوام بخونم یکم از فکرو خیالهام دور باشم

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
سفر به دیار عشق. رمانای فرشته۲۷. و هما پوراصفهانی مخصوصا جدال پرتمنا.

جدال پرتمنا رو فکنم خونده باشم قبلا

سفر به دیار عشقو حتما بخون.غمگین و قشنگه من عاشقشم

ممنون حتما

شبهای گرند هتل...جیران(  معشوقه اخر ) ..گوهر یکدانه ....خیاط خانه ایران خانوم ...عشق در سالهای ...

تو اینا کدومش معرکه است 

الان تو جاده ام میخام دان کنم بخونم

خدایا،مرا آن ده که آن به
تو اینا کدومش معرکه است  الان تو جاده ام میخام دان کنم بخونم

معشوقه اخر ....خیلی زیباست،خیلی قشنه داستانش البته اگه رمانهای سبک قدیم رو دوست دارید ...داستانای اینا همشون مربوط ب قبل انقلابن ..ب دور از تجمل و با عشقای پاک اون زمانها...البته معشوقه اخر راجع ب عشق ناصر دین شاه ب یکی از همسرانش ب نام جیرانه خیلی قشنگه داستانش