2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش کم محلی میکردم من اذیتش کردم خعلی

شوخی کردم کم محلی راه حل نیست! 

هر اذیتی کردی صادقانه بگو و از صمیم قلب عذرخواهی کن تا حد امکان آثارشو جبران کن و بعدم یه مدت طولانی رفتار باثبات و مناسب داشته باش تا اون اذیتا از ذهنش پاک بشه و جاشو یه تصویر خوب از شخصیتت بگیره که مطمئن بشه اذیتا دیگه تکرار نمیشه و پشیمونی. دقت کن مدت طولاانی. باثبات نه بگیرنگیر. و رفتار مناسب یعنی توام با احترام و درک و همدلی و محبت واقعی و به اندازه نه مصنوعی ناشی از احساس گناه(مثلا هی گل بخری یا هی قربون صدقه الکی بری یا هی ایثار بیجا کنی و ... اینا اشتباه و نچسبه).

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
میگم که داداشام بدشون میاد به خاطر همین

یه پیج دیگه بساز بعد درخواست بده بهش بعد بگو من فلانی هستم عذر میخوام بلاکت کردم بعد که بیشتر بهش اعتماد کردی بگو راستش به خاطر داداشام این کارو کردم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
میگم که داداشام بدشون میاد به خاطر همین

و از طرفی استوری میزاشت که غرورم شکسته و کسی دوسش دارم اذیتم میکه و از این حرفا منم استوری میزاشتم که ادم باید حیا داشته باشع و اینا

یه پیج دیگه بساز بعد درخواست بده بهش بعد بگو من فلانی هستم عذر میخوام بلاکت کردم بعد که بیشتر بهش اع ...

اخه گوشیمو چک میکنن و از طرفی گفتم دوستم از طرف من بهش پیام داد اونم مثل من بلاک کرد ولی بعد استوری گداشت که نمیخوام تو شرایط سخت قرار بدمتو اینا ولی آدم شو😐

شوخی کردم کم محلی راه حل نیست!  هر اذیتی کردی صادقانه بگو و از صمیم قلب عذرخواهی کن تا حد امکا ...

نمیتونم خانوادم بفهمن دیگه هیچی فقط در حد یه پیام یا کار دیگه چون فامیله

نمیتونم خانوادم بفهمن دیگه هیچی فقط در حد یه پیام یا کار دیگه چون فامیله

پس عملا رابطه ای وجود نداره بینتون که نگرانشی! توهم رابطه س   

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

شما با یه پیام چه جوری تونستی طرفو در این حد اذیت کنی؟!

یکم اطلاعات بده حداقل 

پس عملا رابطه ای وجود نداره بینتون که نگرانشی! توهم رابطه س    

عزیزم توهم نیست ما همش برا هم استوری میزاریم اما من بخاطر داداشام نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم اما اون نترسید و اومد جلو باباش با بابام خیلی صمیمیه و خانوادش منو خیلی دوس دارن