2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی باید بگم ک خانواده م تهرانن خودم نزدیک مشهد. هیچ کسم ندارم فقط شوهر و بچه. همین رفیق تنهایی ...

چقدر خوبه آدم ب خدا نزدیک باشه 

خدایا به خاطر فرشته های پاکی که بهم هدیه دادی شکرت👨‍👩‍👦‍👦🤰
چرا خب اونم مرد هست گاهی اصلا میخوام از دست اون با کسی درد و دل کنم کسی نیست البته کلا مرد آروم و م ...

حق داری عزیزم خدا رو شکر که خوبه منتها درد و دل رو با کسایی که مطمئن نیستی نکن گاهی سواستفاده میکنن گاهی همینجا ناشناس گاهی تنها با خودت درد و دل کنی خالی میشی ☹😊

اتفاقا اینو همه میپرسن میخواستم بذارم ابولفضل روزه ثبتنام ابولفضلو قبول نمیکرداز خودم ابوسام زدم قبو ...

😂😂😂باحاله

حق داری عزیزم خدا رو شکر که خوبه منتها درد و دل رو با کسایی که مطمئن نیستی نکن گاهی سواستفاده میکنن ...

ممنون عزیزم

اره مث حال منی منم همینطور فقط ی داداش دارم مامانمم اهل سیاست نیس ک سمتش باشم همش بداخلاقه حتی خوشم ...

ای عزیزم مثل من منم امروز انقد گریه کردم که نگو من بدبختی اینجاس شوهرمم خوب نیس

البته مادرم خیلی مهربون و دل سوزه ولی کلا رفیق نیست با آدم یه حرفی بهش بزنی ب جای دل داری و اینا خودش بدتر جو میده خراب ترش میکنه یا ب همه میگه یا تا آخر عمر می پرسه فلان چیز درست شد

منم کلی گریه کردم روز اول عیدی شوهرم شیفته دلم گرفته 

خیلی حس بدیه کاشکی میشد ماها ک تنهاییم دورهم جمع باشیم و خونهامون نزدیک بهم

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤

صبح زنگ زده بود ی کلمه سر اینکه ساعت چند بریم؟ شهرستان و یا خونه مامان من ک چند کوچه پایین تره الکی الکی کوچولو بحث کردیم منم هیچییییی نگفتم دلم گرفت

خیلی حس بدیه کاشکی میشد ماها ک تنهاییم دورهم جمع باشیم و خونهامون نزدیک بهم

آره بخدا منم بعضی وقتا انقد دلم میگیره میرم امامزاده میشینم  پسرمم با بچه ها بازی میکنه دلم خیلی برای پسرم میسوزه جایی ندارم ببرمش

چقدر خوبه آدم ب خدا نزدیک باشه 

آره خیلی خوبه...

کاش همیشه آدم ب جا درد و دل کردن با این و اون ک قطعا اوناهم درگیر دردای خودشونن، با خدا درد و دل کرد....

نمیدونی چقدر خوبه... نمیدونی

حضرت علی میگه غم هات رو ب خدا بگو تا غمت رو رفع کنه و حاجتت رو روا کنه...

اگه غمی رسید بهتون حتما حدیث کسا معجزه میکنه. من امتحان کردم. عالیه

و با خدا مثل بنده ی خدا باهاش درد و دل کنید...نمیدونید چ معجزه ای میکنه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....