2777
2789
عنوان

جنسیت توی سونو در ۱۴ هفتگی جنین.

18602 بازدید | 54 پست

آیا قطعیه؟

دکتر احتمال قوی بده دختره؟

توی سونوگرافی هفته ی ۱۴ دقیق.

آخه من ازش واسه اطمینان خاطر یه سوال الکی کردم و گفتم:  آقای دکتر من میخوام خرید کنم واسش.آیا قطعی و درسته دیگه؟دختره؟

اونم پیچوند😑.گفت دم عید کی خرید میکنه آخه😒.منم گفتم کلا میخوام بدونم.گفت حالا تو سونوگرافی آنومالی رو هفته ۱۸ بیا بده و دیگه قطعی خیالت راحت بشه.

ممکنه جای خطا باشه؟ممکنه پسر بشه یهو؟😑

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که می خوای خرج کنی و سیسمونی بخری بزار هفته 18 تا کاملا خیالت راحت شه  دوست من هفته 13 دکتر بهش گفت بچه ات پسره. هفته ی 18 گفتن دختره. و یه دختر ناز به دنیا آمد 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
نه دیگه معلومه تو14

آخه بقیه میگن توی ۱۶ هفته هم اشتباه داشته دکتر.

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

من دوازده هفته گفت دحتره احتمالا.هجده هفته گفت پسره.عجله نکن بنظر من.

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
تو که می خوای خرج کنی و سیسمونی بخری بزار هفته 18 تا کاملا خیالت راحت شه  دوست من هفته 13 دکتر ...

نه بخاطر سیسمونی نپرسیدم .الکی اسم سیسمونی آوردم تا از دکتر جواب قطعی بگیرم.

کلا عاشق رنگ آبی آسمونی هستم.چه دختر بشه چه پسر اکثر وسیله هارو رنگ آبی آسمونی خریدم از الان.

ولی دوس دارم سریعتر جنسیتو بفهمم.چون آدم هر روز داره با این جنین زندگی میکنه توی ذهن خودش اسم انتخاب میکنه و..بعد یهو بیان بگن دختر نیس پسره😑😑😑😑😒🙁

خانوما دوازده هفته احتمال خطا داره؟مخصوصا اگه دکتر ماهر نباشه

اره اصلا دوازده هفته چیزی معلوم نیست

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
خانوما دوازده هفته احتمال خطا داره؟مخصوصا اگه دکتر ماهر نباشه

بله.اونم خیلیییی

یه گروه داریم تو تل فقط برای باردارا 

دوس داشتین ب این ایدیم پیام بدین لینک بدم بهتون ک دور هم از تجربیات هم استفاده کنیم😍

Marmar_fala

بیبی چکم تولد امام حسین مثبت شد😍خدایا شکرت