2777
2789

شوهرم هرررسال عید و بهم زهر میکنه. متنفرم از عید. نشد یه سال عید بدون اشک باشه واسم. امسال به خودم قول داده بودم بخاطر بچم هرچی شد من سکوت کنم که آرامش داشته باشیم ولی بازم امروز اشکمو درآورد. بخدا خیلی دلم گرفته. مامانمم رفته مسافرت خواهرمم شهرستان. تک و تنها موندم اینجا

خواهرم ازم بزرگتره صبح زنگ زدم بهش عید و تبریک بگم شوهرم باهام دعوا راه انداخت که من از شوهر اون بزرگترم اون باید زنگ بزنه

هیچی نگفتم. تا الانم خونه فامیلش عید دیدنی بودیم بعدش برادرشوهرم شام اومد خونمون. دارم از داداشش پذیرایی میکنم بهم میگه مررررگ بمیری الهی

دلم میخواد بمیرم 

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال چ خبر شده؟از صبح هرچقدر تاپیک میخونم ناراحتی و دعوا و گریه س

مردا بهشون فشار اومده خرج کردن گیر دادن ب زنا

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

وای خدا این مردا چرا اینقدر بی منطقن منم یه سال زنگ زدم داداشم تبریک بگم عیدو داداشم از من بزرگتره از شوهرم کوچکتر شوهرم فهمید دعوا راه انداخت چرا تو زنگ زدی!!

کلا مردا تخصصشونه همه چیو کوفت کنن

ماهم خونه مامانم بودیم بالاش خونه زنداداشمه داییم اینا اومدن رفتن بالا دخترمنم رف بالاهنه رفتن بالا هرجقد ب شوهذم گفتم بریم نیومد ک نیومد تنها رفتم اللنم اومدیم خونمون پایین خونهمادرشدهذم جاریم اومده پدرشدهذم شوعذم. گفتن بیا گفتم نمیام تااخر عید خونه هیچکس نمیرم شوهرم منو بی ارزش کرد فهمیدن شوعرم پایینه نیومد بالا.عید نشده بود مامانم گف بیاین خونمون گفتم اول میرم خونه مادربزرگ صوهرم ک شوهرش فوت کرده بعد میایم من واس شوهذم اینحور ارزش قاعل شدم اونم اینجوری کرد

میشه واس زود مامان شدنم دعاکنید

ولشون کن بابا.

منم امروز خونه فامیل شوهرم بودیم از صبح بهش میگم بیا بریم خونه خاله و عموی من میگه پرو میشن روز اول عیدی برم خونشون😐

به بچم ۳۰تومن عیدی دادن گذاشت تو کیف من بعد رفت تو اتاق پیش شوهرم.شوهرم بهش گفته بود برو پولاتو از مامانت بگیر بده به من😕خاک تو سرش کنن بهش گفتم با چه عقلی همچین حرفی زدی با اینکه انقدر پول خرج میکنه ولی بعضی وقتا خیلی بی شعور بازی در میاره😑

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕