2777
2789
ببین من یه شماره دارم همیشه پیش ایشون استخاره میگیرم درست در میاد بهش اعتماد دارم حاج آقایی هستن تو ...

ضحی جان خوبی عزیز دلم 

سانازم😘😘😘😘

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم😍😍😍ساناز که تو گروه بودیم با نجمه اینا؟!

ارهههه 😍😍😍😍

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
خوبی عزیزم نیستی تو گروه؟ عیدت مبارک . نی نی خوبه😍😍

ممنون عزییززززم عید تو هم میارک😍😍😍😍😍😍

تلگرام ندارم گاهی میام نینی سایت فقط😘😘😘

ممنون عزییززززم عید تو هم میارک😍😍😍😍😍😍 تل گرام ندارم گاهی میام نینی سایت فقط😘😘😘

سلامت باشی عزیزم . مواظب نی نی باش همینطور خودت. 

خوشحال شدم عزیزم سال خوبی داشته باشی😘😘😘

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
ببخشیدا کی زنگ بزنم ساعته خاصی که نداره؟

نه ولی پیش اومده که زنگ بزنم جواب نده نزدیک اذان تماس نگیرین. چن بار هم تماس بگیرین خودشون یه تک میزنن که یعنی دوباره تماس بگیرین

خدا یاور تنها ترین تنهایان است