2777
2789
عنوان

خیانت به شوهر و مصرف مواد

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 22 پست
وای چرا به شوهرش نمیگین واقعا

من کاره ای نیستم بگم فامیل نزدیک هستیم ولی ارتباطی نداریم باهاشون بچه رو بعد مدت ها دیدیم اینارو گفت خودم قفل کردم دلم میخواد برم موهاشو از ته بتراشم ولی دستم بستست باید یا بچه بگه یا پدر مادر دختره

من کاره ای نیستم بگم فامیل نزدیک هستیم ولی ارتباطی نداریم باهاشون بچه رو بعد مدت ها دیدیم اینارو گفت ...

بچه رو بگین تماس بگیره با اورژانس اجتماعی بخاطر کودک ازاری میبرنش پیش خودشون . بهش یاد بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بچه گناه داره....دلم واسه اینده بچه سوخت

این دیگه بچه نیست خیلی چیزارو دیده که نباید میدید خیلی بیشتراز سنش حرف میزد منم واسه ایندش نگرانم فردا از مرد و مادر بودن متنفرمیشه و...

من کاره ای نیستم بگم فامیل نزدیک هستیم ولی ارتباطی نداریم باهاشون بچه رو بعد مدت ها دیدیم اینارو گفت ...

گلم مادر موادی خیلی خطرناکه یا مواد میزنه میره تو توهم یا همون مردایی که میان به بچه تجاوز میکنن

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
گلم مادر موادی خیلی خطرناکه یا مواد میزنه میره تو توهم یا همون مردایی که میان به بچه تجاوز میکنن

ماهم همینو میگیم اون مردایی که باهاشه حیوونن به زن و بچه خودشون رحم نکردن به بچه یکی دیگه رحم کنن 😞ولی پدر مادرش چی اونا سکته میکنن واقعا چندبارحالشون بد شده فقط یک شوک دیگه...😞موندیم از یک طرف بچه از یک طرف پدر مادری که گناهی ندارن 

حالا که میدونی توروخدا یکاری کن براش

باید یک کاری کنم احتمالا به بچه بگیم برو پیش باباتو بهش بگو یا پدرمادرش معرفیش کنن به پلیس 😞ولی انجامش با اوناست من مستقیم کاری نمیتونم انجام بدم زنیکه یک انگی هم به من میزنه خوب راه بلده همه رو دور میزنه من لز پسش بر نمیام😭