2777
2789
عنوان

سختی های عید و مشکلات خانوادگی

150 بازدید | 8 پست

چند وقت پیش برادرم با دامادمون سر یه مسئله کاری دعوای سخت کردن، امروز از صبح مامانم با برادرم حرف زد که اومدن خوش اخلاق باش، حتی منم به برادرم گفتم بخاطر مامان و بابا خوب باش، ولی وقتی اومدن برادرم اصلا از اتاق بیرون نیومد، حتی من رفتم صداش کردم چپ چپ ناجور نگام کرد، و نیومد، خواهرم براش عیدی آورده بود، بعد که رفتن من عیدی رو دادم به برادرم الان دیدم عیدی رو انداخته سطل اشغال، بابا و مامانم بفهمن خیلی ناراحت میشن، قطعا بابام هم با مامانم سر این موضوع دعوا خواهند کرد، استرس دارم همه اش، نمی‌دونم چی کار کنم، شما بودید کاری میکردید؟

عزیزم تو برای چی استرس داری؟ مسئولیت رفتار بقیه که با تو نیست. خودت رو اذیت نکن و از فکرشون بیا بیرون.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ منم امروز رفتم خونه مادرشوهرم همه رفتن تو اتاق بیرون نیومدن پدرشوهرم خوبه باهام مادرشوهرمم همیشه ظاهر اومد پذیرایی کرد مثلا عادی بود بعد خواهر شوهرم کوچیکم بزووور مادر شوهرم اومد یه لحظه روبوسی کرد رفت 😂😂😂

عزیزم تو برای چی استرس داری؟ مسئولیت رفتار بقیه که با تو نیست. خودت رو اذیت نکن و از فکرشون بیا بیرو ...

بخاطر مامان و بابام، نگران اونا هستم و خواهرم. دعوا میکنن اعصاب من خرد میشه، حالا بابام با مامانم دعوا می‌کنه تربیت تو هست

بخاطر مامان و بابام، نگران اونا هستم و خواهرم. دعوا میکنن اعصاب من خرد میشه، حالا بابام با مامانم دع ...

خب بابات اشتباه می‌کنه. تربیت خودش هم هست.اون برای اینکه مسئولیت را از خودش برداره این کار اشتباه را می‌کنه. تو هم از مامانت یاد گرفتی مسئولیت اشتباه دیگران را به عهده بگیری. تا هر چه قدر که می‌تونی خودت را از تنش دور کن و بهش فکر نکن و وسط دعواشون نباش و خودت را مسئول احساس نکن. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
به شوهرت غر نمی‌زنی این چه رفتاریه؟من نگران خواهرمم

نه بابا از اولین روز عقدم همین مدلی بودن خیلی بی احترامی میکردن من غرامو اول زندگی زدم شوهرم چیکار کنه بیچاره دست اون نیست که خواهر برادرش بی ادبن 

درست میشه نگران نباش فقط مادرت و پدرت و خودتون نباید در مورد دامادتون پیشش بد بگین که تحریک بشه و زیادم تعریف نکنین که حسادت پیش بیاد فقط صحبت با ارامش بدون تشر و اینکه دامادتونم باس بیاد سمتش یکم محبت کنه مثل اینکه داداشت یکم کینه ایه