2777
2789

اول شرايط پسر رو ميگم:

پدرش فوت شده

مادرش زن دوم بوده ٣تا خواهر برادر تنى و ٨ تا خواهر برادر ناتنى داره

از خودش خونه اجاره اى ولى جاى خيلى خوب و خونه ى خيلى تميز و شيك داره و ماشين ٢٠٦ داره، شغلشم آزاده مغازه داره ولى شريك، خريد و فروش خورده ريزم ميكنه

خوش تيپ و خوش استايله

ديپلمه

شرايط دختره:

مامان باباش جدا شدن، باباش ازدواج كرده مادرش مجرده ولى هنوز مادره پسره نميدونه

دانشجوى فوق ليسانسه سال ديگه تمامه

باباش بازاريه خيلى قبولش دارن فرش فروشى داره

مامانش كارمند دولت

خوشگل و خوش تيپه

ماشين داره

وضع ماليشونم اوكيه

حالا همش استرس دارن بنا به دلايلى يكى از دو خانواده نذارن، دختره عزيز ترين كسمه

چندسال باهم بودن الان كه موقعيت جور شده همش استرس دارن، احتمالا دختره مجبور شه يكم پافشارى كنه چون تك دختره باباش روش حساسه، ازون ورم ميگه من خانوادشونو نميشناسم شايد با بچه ى طلاق مشكل داشته باشن

من اين پست رو نشونش ميدم ، شما فكر ميكنين جايى از اين ازدواج مشكل به وجود مياد؟ كجا؟

و البته يه صلواتم مهمونمون كنين منم براتون ميفرستم ❤️

بچه های طلاق خار دارن مگه!؟ 

اگه خونواده با فرهنگی باشن به مشکل نمیخورن، من خودم مطلقه بودم شوهرم مجرد!  بهشون گفته بود سه روز بعد مامانش اومد خواستگاری، هفته بعد خونوادگی اومدن... 

بنده خدا گفته بود تو که دوسش داری ما چیکاره ایم! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.