2777
2789

من کاشتم بعد از یک ماه مژههای خودمم ریخت

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گذاشتم فقط یه تار ریخت اونم چون خودم دیدم یه مقدار چسب به مژم چسبیده اومدم بکنمش که اونم کنده شد

اما کلا دوامش خیلی کمه اسمش دوماهه

بعد دوهفته بد میشه

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل
وای جدی  میگه نمیریزه اخه

الکی میگه اونجایی هم ک من رفتم همینارو میگفت

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

من کاشتم اصلا خوب نیست بنظرم ارزش نداره شب که میخوابی حالتشو از دست میده اگه مثل من عادت داشته باشی رو شکمت بخوابی کلا بهم میریزه هرکدوم از مژه کاشتت بیفته با مژه خودت کنده میشه...بنظرت جاش برو یه ریمل عالی بخر

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.
الکی میگه اونجایی هم ک من رفتم همینارو میگفت

ممنون

مرسی داش پولم میزد ب خاطر پول😖مثلا آشناس

انجام نمیدم ب کل منصرف شدم خوب شد پرسیدما

ما پشمالو نیستیممممممم فقط خاکمون حاصلخیزه  
من کاشتم اصلا خوب نیست بنظرم ارزش نداره شب که میخوابی حالتشو از دست میده اگه مثل من عادت داشته باشی ...

وای اره دقیقا تو خواب انقد تکون میخورم تمومش میکنه

ما پشمالو نیستیممممممم فقط خاکمون حاصلخیزه  
ممنون مرسی داش پولم میزد ب خاطر پول😖مثلا آشناس انجام نمیدم ب کل منصرف شدم خوب شد پرسیدما

عاره باوا حیف پول ب جای کاشت 

ولی لیفت کن عالی میشه 😍پولشم نصفه کاشته