از دیشب یه سری دلدرد دارم که اونقد اذیت کن نیس ولی کلا بی حالم کرده و مجبورم همش دراز بکشم.امروز دقیقا ۳۵ هفته و سه روزم.همه چی از جمله حرکت بچه و ترشحاتم عادیه.دلدرد علتش چی میتونه باشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دقیقا از دیشب این مدلی شدم من ۳۴ هفته ام.دراز ک میکشم ارومتر میشه اما درد داره.گاهی هم کمرم میگی ...
مامانم میگه ماه درده این ماه.ولی واقعا بیحالم کرده تا دیروز سرکار هم میرفتم امروز کلا درازکش افتادم خونه.کمرم از اول بارداری درد میکرد همچنانم درد میکنه
دردی ک با استراحت وتغییر حالت خوب میشه نگران کننده نیست اگه انقباض باشه با استراحت خوب نمیشه وهی شدتشم بیشتر میشه ولب محض احتیاط با دکترت یا مامات تماس بگیر
گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
سلام عزیزم منم تو هفته سی و شش بارداری هستم ، منم گاهی اوقات دلم درد میگیره ولی باز ول میکنه خوب میشه اگه دراز بکشم ، اگه دردش کوتاه وکم باشه عادیه ولی اگه طولانی و شدید شد به دکترت بگو یا مرکز بهداشت نزدیک خونتون یه سر برو که خدایی نکرده خطرناک نباشه
سلام عزیزم منم تو هفته سی و شش بارداری هستم ، منم گاهی اوقات دلم درد میگیره ولی باز ول میکنه خوب میش ...
دردش وحشتناک نیس.میتونم تحمل کنم.تا دراز میکشم خوبم تا پا میشم یه کاری کنم درد شروع میشه.نفخ و یبوست رو چیکار میکنی؟امونمو بریده.حس میکنم شاید برای اون باشه دلدردام