2777
2789
عنوان

😭😭بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 29 پست

سلام عزیزم 

از شانس ما خوردیم به تعطیلات

اما بیمارستان ها بازه لطفا برو بیمارستان اینجوری خونه بمونی فقط استرس داشته باشی که چی؟ 

۳ ماه اول اینجوریه دیگه گلم باید خیلی مواظب باشی

از من میشنوی حتما برو بیمارستان شاید سونو یا چیزی واست انجام بده

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
سلام عزیزم  از شانس ما خوردیم به تعطیلات اما بیمارستان ها بازه لطفا برو بیمارستان اینجوری خون ...

رفتم درست حسابی به ادم نمیرسن دکترمم نیست شانس منو میبینی دم عیدی😭

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رفتم درست حسابی به ادم نمیرسن دکترمم نیست شانس منو میبینی دم عیدی😭

آره متاسفانه بعضی بیمارستانا درست حسابی به آدم نمیرسن.

خصوصی رفتی ؟ خصوصی خیلی بهتره

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
آره متاسفانه بعضی بیمارستانا درست حسابی به آدم نمیرسن. خصوصی رفتی ؟ خصوصی خیلی بهتره

موطلایی دلم برات تنگ شده بود😔

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
اصلا هرچی بلا هست آدمو دم عیدی میگیره☹

عیدم خراب شده

موطلایی دلم برات تنگ شده بود😔

عزیز دلم❤ باور کن منم همینطور. اومدم سایت گفتم خداکنه باشی

عزیز دلم❤ باور کن منم همینطور. اومدم سایت گفتم خداکنه باشی

دوستت دارم دوستت مهربونم❤❤❤❤

عیدم خراب شده

گلم خدارو شکر کن اتفاق بدتر از این نیفتاده، خدارو شکر سقط نشده فقط یکم خونریزیه دیگه. منم خیلی میترسما، ولی اینجا شنیدم خیلیا اوایل خونریزی دارن شیاف استفاده میکنن خوب میشن.

شیافاتو استفاده کن اصلا تحرک نداشته باش انشالله خوب میشی

دوستت دارم دوستت مهربونم❤❤❤❤

وای عزیز دلم مرسی منم خیلی دوستت دارم خواهر خوبم❤❤❤❤❤

گلم خدارو شکر کن اتفاق بدتر از این نیفتاده، خدارو شکر سقط نشده فقط یکم خونریزیه دیگه. منم خیلی میترس ...

استراحت که میکنم نمیدونم اگه تعطیلات بگذره میرم پیش دکترم ببینم جریان چیه میگم نکنه ناشکری کردم خدا بدش اومده😭

استراحت که میکنم نمیدونم اگه تعطیلات بگذره میرم پیش دکترم ببینم جریان چیه میگم نکنه ناشکری کردم خدا ...

نه ناشکری نکردی که. با اینکه شرایطت واسه بچه دار شدن خوب نبود اما اصلا ناشکری نکردی. اتفاقا من تعجب کردم که چقدر خوب با این قضیه کنار اومدی

نه ناشکری نکردی که. با اینکه شرایطت واسه بچه دار شدن خوب نبود اما اصلا ناشکری نکردی. اتفاقا من تعجب ...

نمیدونم عزیزم ولی برام دعا کن فداتشم بریم تاپیک گردی

به این فکر کن تو اولین نفری نیستی که اوایل بارداری خونریزی داره و متاسفانه آخرین نفر هم نیستی.

یه چیز طبیعیه خیلیا دارن. فقط شیاف هارو حتما استفاده کن و استراحت کن و وقتی تعطیلات تموم شد برو پیش دکتر خودت. به جز این کار دیگه ای از دستت بر نمیاد پس حرص نخور

نمیدونم عزیزم ولی برام دعا کن فداتشم بریم تاپیک گردی

باشه🤗