2777
2789
عنوان

خونه تکونی دقیقه نودیاااااا😉😉

481 بازدید | 75 پست

از 9و نیم شروع کردم اول از اتاق شروع کردم 

کمد دیواری مرتب کرد

لباس زمستونیارو جمع کردم

کمدمونو مرتب کردم

میز ارایش مرتب شد 

پنجره اتاقو تمیز کردم

یسری وسیله خورده ریز دور ریز بود اوکی کردم 

حمام تو اتاقه حمامو در و دیوارشو شستم 

فقط مونده الان جارو بکشم اتاقو کف اتاقو تی بزنم در اتاقو ببندم تمام

بعدش کجارو انجام بدم دسشویی یا آشپزخونه؟؟؟؟؟؟؟

همتون کاراتونو انجام دادین مثل خانوم پاتونو رو هم انداختین نشستین واسه خودتون منم کارامو انجام بدم😌😌😌😌😍😉

صلوات و سوره کوثر برای شادی روح شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو به نیت باردار شدن خودم و همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه بحق آبروی فاطمه زهرا🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونه تکونی کردم دیشب کلی مهمون داشتم  فقط دسشویی و حمومم جون سالم به در برده بقیه جاها بمب ...

😄😄😄😄😄

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

منم یکم از کارام مونده بالکنوشستم فقط مونده جمعوجورش کنم جرمگیرم ریختم تو توالت وحمام فعلا.بایدبرم بشورمشون اشپزخونمم فقط گردگیری کنم در هاروتمیزکنم ی جاروبکشم راه پلموبشورم اصلاح کنم وبرم حمام ی ناهارم درس کنم

تیکر تولد یکسالگی دخترم

من ۱۵ اسفند انجام‌دادم تموم شد..دیروزم دوباره یه دستی کشیدم کارایی نهاییش تموم شد

.عصر حمام و تمیز کنم..شوهرمم شب دستشویی..حموم که همگی رفتیم😎خونه برقققق میزنه😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من خونه تکونی کردم دیشب کلی مهمون داشتم  فقط دسشویی و حمومم جون سالم به در برده بقیه جاها بمب ...

وای چقد بد شب عید واسه چی مهمون

صلوات و سوره کوثر برای شادی روح شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو به نیت باردار شدن خودم و همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه بحق آبروی فاطمه زهرا🌹🌹🌹🌹🌹
من ۱۵ اسفند انجام‌دادم تموم شد..دیروزم دوباره یه دستی کشیدم کارایی نهاییش تموم شد .عصر حمام و تمیز ...

خوشبحالت😥😥😥😥😥

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️