2777
2789
عنوان

باردارا و کسایی که میدونن.دندونم

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشیدن که فکر نکنم باید داروی بی حسی زد که تو بارداری خطرناکه

ولی عزیزم چرک خشکن ها جز داروی مجاز تو بارداری هستند که به پزشکت بگو برات بنویسه من خودم تو بارداری چند تا پنی سیلین زدم 

بهترین زمان برای انجام کار دندون که دیگه خیلی اورژانسی باشه سه ماهه دوم 

کشیدن که فکر نکنم باید داروی بی حسی زد که تو بارداری خطرناکه ولی عزیزم چرک خشکن ها جز داروی مجاز تو ...

من دکترم برام نوشت برم بکشم.حتی نوشت قرص هایی که برام ضررنداره...ولی چون تنها بودم نرفتم .شهر غریب بدیش همینه .همسرمم دم عید سر کار بود نمیشد واقعا.

اینجا بیمارستان هست میکشه .دکتراش از هشت صبح تا هشت شب هستن .خیلی تنهام باید باشم همسرم بیاد با هم ب ...

نگران نباش میگم هر جا بری برات نمیکشن چون عفونت داره اول باید عفونتش خشک بشه بعد تو بارداری ممکنه کشیدن خوب نباشه و باید دکتر زنان برات دارو بنویسه

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
من دکترم برام نوشت برم بکشم.حتی نوشت قرص هایی که برام ضررنداره...ولی چون تنها بودم نرفتم .شهر غریب ب ...

منم شدید دندون درد داشتم دکترم گفت حتی اگه بخوای بکشی باید بذاری تو سه ماهه دوم با چرک خشک کن دردش و کنترل کردم خداروشکر تا پایان بارداری 

به نظرم حیف دندونت و نکش با چرک خشک کن کنترل کن بعداز بارداری درست کن

منم شدید دندون درد داشتم دکترم گفت حتی اگه بخوای بکشی باید بذاری تو سه ماهه دوم با چرک خشک کن دردش و ...

ای عزیز جان 

بیشتر شبیه اجر تو خالی هست تا دندون سالم قابل پر کردن .

همسرمم گفت پر کن ولی دکترم کفت قابل به پر کردن نیست ....منم تنبلی کردم تا الان ....