2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از تولد نینی مهمونی میگیرن و مهمانان کادو میارن واسه نینی

توی خارج کشور مادرها لیست اقلام مورد نیازشون رو مینویسن و اینکه از کدوم فروشگاه خرید میکنن هرکس برحسب توانایی یکی از همونا رو میخره ایران چون سیسمونی داریم یه کم موضوع برامون عجیبه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

عزیزم نه ایران ونه خارج نشنیدم کسی واسه عروسی یا تولد نی نی در ازای کادو، کادو بده ...وظیفه ی شما فقط خوب پذیرایی کردن ورسیدگی به مهموناست....تولد نی نیتم مبارک😍😘

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
توی خارج کشور مادرها لیست اقلام مورد نیازشون رو مینویسن و اینکه از کدوم فروشگاه خرید میکنن ...

بله درسته تو ایران سیسمونی میخرن، 

یکی از دوستام به اصرار خودش اخر هفته خونه خودش برام مهمونی گرفته ولی من لیست خریدی ندادم به دوستم، هر مهمانی ممکنه یه چیزی بیاره، حالا من نمی دونم چیکار کنم، منم باید یه هدیه کوچیک بهشون بدم یا نه؟ پذیرایی هم کلا با دوستمه

بله درسته تو ایران سیسمونی میخرن،   یکی از دوستام به اصرار خودش اخر هفته خونه خودش برام م ...

بعدن براشون جبرا کنین تو هر مناسبتی مثل ازدواج یا بچه دار شدنشون

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزم نه ایران ونه خارج نشنیدم کسی واسه عروسی یا تولد نی نی در ازای کادو، کادو بده ...وظیفه ی شما فق ...

گفتم یه چیز کوچیکی بگیرم که نشان دهنده فرهنگ ایران باشه، ولی هیچ ایده ای ندارم، اینکه‌مجبور نیستم چیزی بگیرم خوبه ولی حتی پذیرایی هم با من نیست منم خودم مهمونم خونه یکی از دوستام 

گفتم یه چیز کوچیکی بگیرم که نشان دهنده فرهنگ ایران باشه، ولی هیچ ایده ای ندارم، اینکه‌مجبور نیستم چی ...

ببین الان که بی بی شاورت صد درصد خارجی نیست هرکار کنی فکر میکنن بخشی از رسم ایرانیه کسی متوجه نمیشه یه کادوی کوچولو بده در حد بسته شکلاتی چیزی با عکس سونوی بچه مثلا یا نمیدونم عکس فانتیزی بچه روش بچسبون

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )