2777
2789

اول شرايط پسر رو ميگم:

پدرش فوت شده

مادرش زن دوم بوده ٣تا خواهر برادر تنى و ٨ تا خواهر برادر ناتنى داره

از خودش خونه اجاره اى ولى جاى خيلى خوب و خونه ى خيلى تميز و شيك داره و ماشين ٢٠٦ داره، شغلشم آزاده مغازه داره ولى شريك، خريد و فروش خورده ريزم ميكنه

خوش تيپ و خوش استايله

ديپلمه

شرايط دختره:

مامان باباش جدا شدن، باباش ازدواج كرده مادرش مجرده ولى هنوز مادره پسره نميدونه

دانشجوى فوق ليسانسه سال ديگه تمامه

باباش بازاريه خيلى قبولش دارن فرش فروشى داره

مامانش كارمند دولت

خوشگل و خوش تيپه

ماشين داره

وضع ماليشونم اوكيه

حالا همش استرس دارن بنا به دلايلى يكى از دو خانواده نذارن، دختره عزيز ترين كسمه

چندسال باهم بودن الان كه موقعيت جور شده همش استرس دارن، احتمالا دختره مجبور شه يكم پافشارى كنه چون تك دختره باباش روش حساسه، ازون ورم ميگه من خانوادشونو نميشناسم شايد با بچه ى طلاق مشكل داشته باشن

من اين پست رو نشونش ميدم ، شما فكر ميكنين جايى از اين ازدواج مشكل به وجود مياد؟ كجا؟

و البته يه صلواتم مهمونمون كنين منم براتون ميفرستم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات فرستادم 

شما فقط ب وضع مالی و ظواهر اشاره کردین 

مهم ترین چیز اخلاقه بنظرم ک اشاره نکردین 

اگه همدیگه رو دوس داشته باشن و اخلاقشون باهم مچ شه میتونن چرا ک ن 

ما را به دعا کاش فراموش نسازند    رندان سحرخیز که صاحب نفسانند         💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙  " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "

ب نام خدا

مهم تفاهم دو طرفه

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...
صلوات فرستادم  شما فقط ب وضع مالی و ظواهر اشاره کردین  مهم ترین چیز اخلاقه بنظرم ک اشاره ...

اونا كه مچ هستن كه با هم ميخوان ازدواج كنن

منظور سنگ اندازى خانواده هاست

شرایط دختر خیلی بهتر از پسره. به نظرم خیلی سخته دختر یه دفعه بره تو خانواده پرجمعیت

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود

بستگی به فهم و شعور پسره داره 

چون سطح تحصیلاتشون یکی نیس اگر پسره اهل مطالعه باشه و سطحشو بالا برده باشه خوبه وگرنه خانوم اذیت میشه 

اینکه چقدر برای اقا پسر اون خواهر و برادرا مهم هستن و روش تاثیر دارن مهمه چون بهرحال توی زندگی یکسری مشکلات هست که شوهر باید پشت آدم باشه