2777
2789
عنوان

دون بعد از واکسن

4909 بازدید | 18 پست

سلام 

پسرم رو چند روز پیش بردیم واکسن یکسالگی زدیم فرداش پاهاش دون ریخت بردم دکتر گفت چیز مهمی نیست یه قرص داد الان بعد از چهار روز همش دونها داره بیشتر میشه و خارش داره

کسی بچش اینطوری شده چیمار کنم 

منم دخترم ی هفته پیش واکسن زد امروز یهو تب کرد و کمرش و دور لبش دونه زده بود نمیدونم به واکسن ربط داره یا

البته امروز دندون ۶ امش هم در اومده بود یکم بهش کاسنی دادم دونه هاش کمتر شده حالا 

میشه برای خاله شدنم یه صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترم ی هفته پیش واکسن زد امروز یهو تب کرد و کمرش و دور لبش دونه زده بود نمیدونم به واکسن ربط دا ...

به واکسن فکر نکنم ربط داشته باشه شاید گرمی زیاد دادی یا تخم مرغ یا گوجه و بادمجون اینا باعث میشه بچه دور دهنش دون بریزه

به واکسن فکر نکنم ربط داشته باشه شاید گرمی زیاد دادی یا تخم مرغ یا گوجه و بادمجون اینا باعث میشه بچه ...

آره ممکن از گرمی باشه ولی دلیل تب رو نمیدونم دکتر هم پیدا نکردم ببرمش😣

این بیشتر حالت اگزما داره  از چیزهای معطر استفاده نکن براش صابون هم نزن با وازلین بدون بو چربش ...

الان وازلین زدم اخه فردای واکسنش شد دکتر هم گفت حساسیت به واکسن

پشت پاهاش تمام قرمز

خارش هم داره

اگه حالت خشکی و خارش داره احتمال داره اگزمای خفیف باشه 

من دخترم چند ماه پیش اینطوری بود دکتر شامپو بدن ایروکس برای پوست های حساس داد و کرم ثمین چند روزه خوب شد

الان وازلین زدم اخه فردای واکسنش شد دکتر هم گفت حساسیت به واکسن پشت پاهاش تمام قرمز خارش هم داره

خب اگه دکتر اینطوری گفته که شاید نمونه ای دیده

معلوم نیست این واکسنا چین که به بچه ها میزنن که هر کدومش ی جور بچه واکنش داره

دخترمنم امروز واکسن 18ماهگی زد ازبعدظهر یهو تمام بدنش و صورتش بیرون ریخت

دکترش گفت حساسیته نصف دگزا زد و شربت هیدروکسی زین داد

الانم بیحال افتاده

راستی دکترگفت اگه بالا اوردبهم زنگ بزنید حتما

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم...