2777
2789
عنوان

کنکوری پیدا میشه اینجا امشب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خوبموعالیه میخای عکس بذارم؟

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

باتلاش ب هرجایی میرسی.منم عشقم کتابای شیمیه.ولی فک نکنم بتونم اینهمه سال درس بخونم.خودشم دارو خعععلی سخته گلم زودتر از بقیه رشته ها درساشونو شروع میکنن.تواین موقعیت هرچی بخونی یادت میمونه چون هم زمان کم مونده آدم قدروقتوبیشترمیدونه‌خورشیدم زودمیاد دیرمیره.فقط ساعت ها بجلوکشیده میشه اگه شیش پامیشدی.باید ۵پاشی ازین به بعد.کم مونده باید تحمل کنیم.بازم دندان موقعیت وپول بیشتری نسبت به داروداره.سختیاشم کمتره.من آرزوم دبیری شیمیه😍😍😍ای خدامیشه منم ب آرزوم برسم😢😢😢😢😢دعام کنید لطفاعشقا.

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
یه دور درسا رو قبلا خوندم  کنکور تجربی شما ؟

اره منم تجربی ام

باتلاش ب هرجایی میرسی.منم عشقم کتابای شیمیه.ولی فک نکنم بتونم اینهمه سال درس بخونم.خودشم دارو خعععلی ...

عزیززمم ان شاالله امسال حتماااا به ارزوت میرسی...واقعا شیمی خیلییی شیرینه

اره دندون و پزشکی خب مسلما موقعیت بهتری دارن نسبت به دارو ولی من میدونم که استعدادشون رو ندارم...اما خب همیشه دوس داشتم موقعیت چینن رشته هایی رو  می داشتم...

دوست خوبموعالیه میخای عکس بذارم؟

عکس از چی بذاری؟

ازلقمه گیاهی😂😂😂🤗🤗🤗🤗🤗

اگه واقعا علاقه ب دارو داری سفت وسخت بخون.ولی اگه واسع آیندت میخونی دوربروم هم پسر هم دختر رفتن وبعد ازدوسال برگشتن.پزشکی دنیای دیگش باید آدمش باشی.من آدمش نیستم نمیتونم نفسمو کور کنم واقعیتش.دوس دارم درسمو بخونم زود کارکنم درآمدداشته باشم ازدواج کنم😐

ازلقمه گیاهی😂😂😂🤗🤗🤗🤗🤗

اها عزیزم...   دارمش لقمه ی گیاهی رو

اگه واقعا علاقه ب دارو داری سفت وسخت بخون.ولی اگه واسع آیندت میخونی دوربروم هم پسر هم دختر رفتن وبعد ...

ان شاالله به ارزوهات برسی عزیزم...اره خب شنیدم رشته ی سختیه دارو..

من اردو مدرسه رو نرفتم خودمم نمیخونم کلا از مسیر منحرف سدم😒😒😒

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
من اردو مدرسه رو نرفتم خودمم نمیخونم کلا از مسیر منحرف سدم😒😒😒

چرا خودت نمیخونی؟؟ من بی برنامه خوندم برا همین اوضاع خوبی ندارم ...شما اگه خوب خوندین قطعش نکنید

چرا خودت نمیخونی؟؟ من بی برنامه خوندم برا همین اوضاع خوبی ندارم ...شما اگه خوب خوندین قطعش نکنید

نه تو ایام عید خودم تنبلی میکنم وگرنه تا الان خوب بودم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!