2777
2789
عنوان

میشه نظرتونو در موردش بگین لطفااا

192 بازدید | 33 پست

من با آقا پسری ی مدت دوست بودم خیلی منو دوست داشت خیلی ینی بهم اثبات شده با کارایی که کرده.بعد۸ ماه از دوستیمون اومد به بهانه اینکه آخرش شاید بهم نرسیم تموم کرد ولی بعد تموم کردنمون باز هم پیام میداد یکی دوروز.بعد چن روز فهمیدم تو شرکتی که کار میکنه ب یکی شماره داده و باهاش دوست شده حالا جالب اینجاست که وقتی من اینو فهمیدم خیلی بهم ریخت و تو شرکت با اون شخصی که به من گفته بود دعوا کرد جوری که اون دختره هم که بهش شماره داده فهمیده 

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بلاکش کردم.اما میخوام بدونم منو اگه میخواد چرا با اون دوست شده و اگه منو نمیخواد چرا ناراحت شده ک فهمیدم و طوری دعوا راه انداخته ک اون دختره فهمیده؟😥😥

من بلاکش کردم.اما میخوام بدونم منو اگه میخواد چرا با اون دوست شده و اگه منو نمیخواد چرا ناراحت شده ک ...

چون تکلیفش با خودش معلوم نیست...

بهترین تاپیک من:   کامل-بخوان-نگران-احوالتم                                                                                         
کات کن بره....از الان دنبال خیانته

بلاکش کردم اما مطمئنم دوسم داره شک ندارم اصلا تو این فقط دلیلش چیه خیلی فکرمو درگیر کرده همش میخوام فراموشش کنم میاد تو ذهنم

من بلاکش کردم.اما میخوام بدونم منو اگه میخواد چرا با اون دوست شده و اگه منو نمیخواد چرا ناراحت شده ک ...

عزیزم ببخشید ولی تورو که نمیخواد.

بعدم احتمالا میخواسته تریپ غم و غصه بیاد وقتی فهمیدی خورده تو ذوقش😂😂

Have no fear..the dentist is here