عزیزم برا هر نفر ی مشت لوبیا بیز ۴ تا بیشتر بریز سبزی هم یک ونیم کیلو پاک شده و خورد شده لیمو عمانی هم۸ تا گوشتم ۷
یکیلو تا ۷۰۰ گرم
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
مرسی عزیزم..فقط یک کیلو و نیم سبزی کافیه؟ من اماده و شرخ شده میخرم
اره عزیزم کافیه سرخ شدش یک ونیم بسته عزیزم
ببین خانواده ما خوش خوراکن و میگیم باید حتما از سر سفره غذا دست نخورده برگرده برای همین بیشتر میپزیم من باشم حدود دو کیلو سبزی خرد شده میگیرم تا تفت بدم و سرخ کنم خب کمتر میشه . لیمو هممن ۶ تا رو پوست میگیرم و تمیز میکنم میریزم
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
تو خوشمزه شدن قورمه سبزی مرغوب بودن سبزیش خیلی مهمه حتما سبزی مرغوب بخر