2777
2789

سلام خانوما..میشه لطفا بگید چند کیلو سبزی نیاز داره؟ و اینکه ایا نیازه شنبلیله خشک به خورشت اضافه کنم؟ 

تنهایی یک امر بدیهیست، حتی اگر از آسمان آدم ببارد

عزیزم برا هر نفر ی مشت لوبیا بیز ۴ تا بیشتر بریز سبزی هم یک ونیم کیلو پاک شده و خورد شده لیمو عمانی هم۸ تا گوشتم ۷

یکیلو تا ۷۰۰ گرم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میدونم لوبیا هر نفر یه مشت بسته . گوشت با استخون حداقل دو کیلو دوتا قلم گاو . سبزی رو هم من باشم ۴ _۵ بسته میذارم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

شنبلیله هم نداشتی زیاد مهم نیس تو سبزی ها هست

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

شنبلیله هم نداشتی زیاد مهم نیس تو سبزی ها هست

مرسی عزیزم..فقط یک کیلو و نیم سبزی کافیه؟ من اماده و شرخ شده میخرم

فقط میدونم لوبیا هر نفر یه مشت بسته . گوشت با استخون حداقل دو کیلو دوتا قلم گاو . سبزی رو هم من باشم ...

بسته بندیا فرق داره..حدودا مثلا چند کیلو؟

مرسی عزیزم..فقط یک کیلو و نیم سبزی کافیه؟ من اماده و شرخ شده میخرم

اره عزیزم کافیه سرخ شدش یک ونیم بسته عزیزم 

بسته بندیا فرق داره..حدودا مثلا چند کیلو؟

ببین خانواده ما خوش خوراکن و میگیم باید حتما از سر سفره غذا دست نخورده برگرده برای همین بیشتر میپزیم من باشم حدود دو کیلو سبزی خرد شده میگیرم تا تفت بدم و سرخ کنم خب کمتر میشه . لیمو هم‌من ۶ تا رو پوست میگیرم و تمیز میکنم میریزم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ببین خانواده ما خوش خوراکن و میگیم باید حتما از سر سفره غذا دست نخورده برگرده برای همین بیشتر میپزیم ...

اره مام دقیقا همینجوری هستیم..باید همیشه یه ظرف خورشت اضافه سره سفره باشه..اخه من سرخ شده و اماده میخرم..واسه اون فک کنم همون یک کیلو و نیم کافی باشه

اره مام دقیقا همینجوری هستیم..باید همیشه یه ظرف خورشت اضافه سره سفره باشه..اخه من سرخ شده و اماده می ...

اره فکر کنم بسه

تو خوشمزه شدن قورمه سبزی مرغوب بودن سبزیش خیلی مهمه حتما سبزی مرغوب بخر