2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. علت سقط رو پیدا کردین؟

سلام.دکتر اسکوئیان گف احتمال ۹۵درصد از تخمکه معیوبه و باید اهدایی بگیرم.اما اول میخام ای وی اف رو تخمکایه خودم انجام بدم شاید شد.اگه بازم نشد اون‌وقت اهدایی میگیرم

خدایاشکرت.
کسی تونسته سقط مکررش رو با ای وی اف درمان کنه؟

چه روزایی هستن خانم اسکوئیان؟

تلفن که اصلا جواب نمیده مطبشون. منو دکتر رحیمی نامه نوشته ارجاع داده به ایشون. نمیدونم کی برم...

بیاین بگین چه کاری کردین آخر خداروشکر که الان باردارین...

عزیزم من پیش اسکوییان تخمک اهدایی گرفتمو انتقال دادم تمام اوناییکه با من بودن همه دفعه اول مثبت شدن و بیشترمون دوقلو شدیم.حالا خدا کنه اینسری بمونه.بعدش که مثبت شدم گف دیگه جایه من‌نیا من فقط وظیفم بود مثبتت کنم

خدایاشکرت.
چه روزایی هستن خانم اسکوئیان؟ تلفن که اصلا جواب نمیده مطبشون. منو دکتر رحیمی نامه نوشته ارجاع داده ...

همه روزه هست جز پنجشنبه و جمعه ها38817607این شمارشه بین ۲تا۳ جواب میده 

خدایاشکرت.
چه روزایی هستن خانم اسکوئیان؟ تلفن که اصلا جواب نمیده مطبشون. منو دکتر رحیمی نامه نوشته ارجاع داده ...

اگه نامه داری حضوری برو نیاز نیس وقت بگیری ساعت ۴برو بازه تاااا ۱۰

خدایاشکرت.
مرکز و مطب فک کنم فرقی نداشته باشه تو کلینیک ارمغان ای وی افاشو انجام میده 

چ خوب نمیدونستم ارمغان هستن. نزدیکمه ولی قصد داشتم میلاد برم که دولتیه واسه هزینش

عزیزم من هم سقط داشتم هم مشگلات دیگه. الان میگن ذخیره تخمدانم خییییلی کم شده. مشگل Anti TPO بالا و ...

چ خوب نمیدونستم ارمغان هستن. نزدیکمه ولی قصد داشتم میلاد برم که دولتیه واسه هزینش عزیزم من هم سقط د ...

اها.خدا خودش رحم‌کنه به ماها.من چون دیگه راهی نداشتم و واقعا خسته شده بودم گفتم همون راهی که از همه مطمعن تره واسم انجام بده فقط از خدا میخام اینسری بمونه.اسکوییان که خیلی بهم امیدواری داد حالا دیگه بقیش دست خداس

خدایاشکرت.