الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام.دکتر اسکوئیان گف احتمال ۹۵درصد از تخمکه معیوبه و باید اهدایی بگیرم.اما اول میخام ای وی اف رو تخمکایه خودم انجام بدم شاید شد.اگه بازم نشد اونوقت اهدایی میگیرم
بیاین بگین چه کاری کردین آخر خداروشکر که الان باردارین...
عزیزم من پیش اسکوییان تخمک اهدایی گرفتمو انتقال دادم تمام اوناییکه با من بودن همه دفعه اول مثبت شدن و بیشترمون دوقلو شدیم.حالا خدا کنه اینسری بمونه.بعدش که مثبت شدم گف دیگه جایه مننیا من فقط وظیفم بود مثبتت کنم
چ خوب نمیدونستم ارمغان هستن. نزدیکمه ولی قصد داشتم میلاد برم که دولتیه واسه هزینش عزیزم من هم سقط د ...
اها.خدا خودش رحمکنه به ماها.من چون دیگه راهی نداشتم و واقعا خسته شده بودم گفتم همون راهی که از همه مطمعن تره واسم انجام بده فقط از خدا میخام اینسری بمونه.اسکوییان که خیلی بهم امیدواری داد حالا دیگه بقیش دست خداس