2777
2789
عنوان

نفر سوم در رابطه ...

858 بازدید | 27 پست

سلام خانما...این روزا حال خوبی ندارم احتیاج دارم ب دعاهاتون....با شخصی دوسال تو رابطه بودم همه چی خوب بود عاشقم بود ...تابحال قهر و بحث جدی نداشتیم تا یک ماه پیش ک همه چی بهم خورد ...رابطمون کم کم سرد شد چون مادرش راضی به ازدواجمون نبود...رفتیم پیش مشاور و گفت یه مدت دورشین از هم ...هرروز بدتر و بدتر شد ...تا هفته پیش که کلا گفت تموم کنیم و بعد گفت تا یه مدت تنها باشیم تا فکر کنیم ...دوستش داره دو بهم زنی میکنه چرت و پرت میگه از من ک منو خراب کنه ...قبلنا با این دوستش اصلا نمیگشت این روزا شده دوست صمیمیش...یک هفتس به من یه پیامم نداده...دوسش دارم...همین😞

زجرآورترین حالت دنیاس گیر کردن توی همچین شرایطی، درکت میکنم😔 منم همینطوری عشقمو از دست دادم، البته عامل اصلی حماقت خودم بود😭

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.