2777
2789
عنوان

قضاوتم کنید باید بدونم

637 بازدید | 43 پست

شما نظر بدید میخوام واقعا قضاوت بشم میخوام هر کس نظر واقعی شو بگه 

امروز ساعت ده دختر ۱۸ ماهه ام از خواب بیدار شد حدود ساعت دوازده غذام درست بود خاموشش کردم دخترم حوصله اش سر رفته بود گفتم یه نیم ساعا برم خونه پدرم که ساعت ۲ که میخواد بخوابه خونه خودم باشم 

یه پسر ده ساله هم دارم که دیشب با خواهرم که خونمون بود رفته بود خونه پدرم 

ساعت دوازده به شوهرم زنگ زدم که دارم میرم خونه پدرم هم دخترم یکم از خونه بره بیرون هم برم دنبال پسرم هم یه چیزایی از خونه پدرم بردارم 

وقتی رفتم اونجا گوشی مادرم زنگ خورد شوهرم بود گفت چرا گوشی جواب نمیدی گفتم ببخشید گوشیم تو ماشینم ه گفت من کلید ندارم پشت درم گفتم برات فلان جا کلید گذاشتم ناهار بخور البته دوباره باید بعدش میرفت سر کار 

حدود ساعت یک و نیم اومدم خونه یه دعوایی باهام راه انداخت که بیا ببین که تو بهم اهمیت نمیدی 

هر چی میگم من بخاطر بچه ها رفتم بازم دعوا میکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم رفتارشون درست بوده ولی شاید از جای دیگه ای ناراحت بودند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

از جای دیگه دلخور  نبودن ؟ 

تو کارشون  مشکلی  چیزی  پیش نیومده ؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....