2777
2789
عنوان

کی برم برا آزمایش بتا؟

160 بازدید | 21 پست

ظهر همگی بخیر من امروز 12 روز از تخمک گذاریم گذشته، میخاستم فردا برم آزمایشگاه ولی میترسم تعطیل باشه، بنظرتون امروز عصر برم  زود نیست؟ 

کوچولوی من،عشق من،نفس من،منتظرتم

بی بی زدی؟!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره اول بی بی چک استفاده کنی

موعدم یک عیده، بی بی چک دیرتر نشون میده، دیروز زدم منفی بود، بعدش مسافرت میخام برم جایی که دسترسی به آزمایشگاه نیست

وای خیلی زوده چقدر عجله داری.۱۴روز حداقل باید بگذره از تخمک گڋادیت

نوشتن حداکثر تا 12 روز بعد تخمک گذاری تو آزمایش خونه معلوم میشه، شبها خواب ندارم، دارم دیوونه میشم

موعدم یک عیده، بی بی چک دیرتر نشون میده، دیروز زدم منفی بود، بعدش مسافرت میخام برم جایی که دسترسی به ...

خوب چه عجله ای داری؟!!

صبر کن تا بری مسافرت و بیای وقت هست

اول بزار چند روز از پریودت بگذره بعد بی بی برن بعد اگر مثبت شد برو آز اینا دو هفته ای طول میکشه شایدم بیشتر

چند وقته اقدامی؟!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
خوب چه عجله ای داری؟!! صبر کن تا بری مسافرت و بیای وقت هست اول بزار چند روز از پریودت بگذره بعد بی ...

3 ماهه، باورت میشه نمیتونم صبر کنم؟ خواب درست حسابی ندارم، تا الان کلی لباس نوزادی خریدم. 

نوشتن حداکثر تا 12 روز بعد تخمک گذاری تو آزمایش خونه معلوم میشه، شبها خواب ندارم، دارم دیوونه میشم

شما روز موعدتم میتونی بی بی بزنی...من روز موعدم یه خط کمرنگ افتاد...آزت اگه رگزود باشه چه فایده داره...چند تا بی بی چک بگیر بعد موعدت بزن

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
3 ماهه، باورت میشه نمیتونم صبر کنم؟ خواب درست حسابی ندارم، تا الان کلی لباس نوزادی خریدم. 

آخی عزیزم سه ماه اقدامی اینقدر عجولی😘 چند سال ازدواج کردی؟

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
 آخی عزیزم سه ماه اقدامی اینقدر عجولی😘 چند سال ازدواج کردی؟

من حدودا یه ساله و 30 سالمه و از بچگی دیوونه بچه بودم. عجول بودنم بخاطر همینه.   

عزیزم آز هم الان نشون نمی دهمن بی بی چکم مثبت بود سه روز مونده به موعدم خطش واضح بود ولی آز دادم منفی شد

بعد از دو روز مثبت شد

تاپیکام هست

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات