2777
2789

کیا امروز برای خواهرشوهر عیدی میبرنو غذا؟؟؟

کیا براشون عیدی اوردن؟بیاین بگید چی گرفتید چی بردید ؟ 

عکس بزارید ببینیم

مگه برای خواهرشوهر باید عیدی برد؟😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این رسم و من بین ترکها دیدم 

جای دیگه ندیدم 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

خواهرشوهرا رو پول دادیم. ولی هیچی نگرفتم 😫

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨

مامانم قراره امروز بیاره

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
بعضیا رسم دارن میبرن هم عیدی هم غذا

خوشی نزنه زیر دل خواهرشوهر😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم این رسم و من بین ترکها دیدم  جای دیگه ندیدم

اره منم یبار تو یه تاپیک گفتم ترکا معمولا این رسمو دارن یه خانوم ترک حمله کرد بهم که رو ما اسم نزار ما ترکیم از این رسما نداریم . گفتم عزیزم آرام باش ارام ...چیز بدی نگفتم که اینجوری ترش کردی

چیزی بدیه مگه خب عیدیه دیگه

مگه من گفتم بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است .