2777
2789

سلام خانوما بیمارستان محب یاس میرم گفتن شما پلی کیستیک هستی....و طبق دستورشون الان ۳ ماهه متفورمین میخورم...ولی دیروز یه جای خوب سونو دادم گفتن تخمدانهات کاملا سالمن و اصلا pco نیستید...

دکتر سونوگراف گفت خیلی از پزشکا مفهوم pco رو نمیدونن...گفت اگه لاغری و موی زائد نداری و تا ۵ روز تاخیر پری میشی جزء pco نیستی....درسته؟؟؟؟من گیج شدم pco هستم یا نه...

عدد ذخیره تخمدانم فک کنم دو یا ۳ عدد از رنج بالا بود..

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Pcoفقط با سونو مشخص میشه محب یاس سونو دادی؟؟

نه عزیزم بیرون سونو دادم...نمیدونم چرا پس به ما انگ pco میزنن هی میرم تو اینترنت دنبال داروهای گیاهی😑😑

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
نه عزیزم بیرون سونو دادم...نمیدونم چرا پس به ما انگ pco میزنن هی میرم تو اینترنت دنبال داروهای گیاهی ...

خوب بدون سونو غلط کرده گفته 

نیستی عزیزم اگر میخوای مطمعن بشی مشکلت چیه برو دکتر مریم حسینی پاسداران برای سونو هم دکتر مژگان کلانتری مطهری

خب واسه همون عدد ذخیره تخمدانته ک میگن پلی کیستیکی دیگه واقعا هم هستی

اگرم باشم حتما خفیفه...درسته؟؟؟؟آخه من شنیدم اونهایی که پلی کیستیک هستن کنار تخمدانهاشون کیست های ریز زیاد هست...ولی تو سونو من سالم بوده...

من تو سونو همه چی خوب بود توی آزمایش مشخص شده پلی کیستیکم

یعنی آزمایشتون مثل من بوده ...عدد ذخیره تخمدان کمی بالاتر بوده...دکتر سونو گراف میگفت اگه اون ویژگی هایی که بالا رو گفتم نداشتین نباید نگران باشین

اگرم باشم حتما خفیفه...درسته؟؟؟؟آخه من شنیدم اونهایی که پلی کیستیک هستن کنار تخمدانهاشون کیست های ری ...

شاید با دارویی که خوردی کیستات رفع شدن. چون عدد ذخیرتم بالا نیست

یعنی آزمایشتون مثل من بوده ...عدد ذخیره تخمدان کمی بالاتر بوده...دکتر سونو گراف میگفت اگه اون ویژگی ...

بله سونوهام همش سالم و بدون کیست ولی آزمایش خونم عددش۶ بود

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
عزیزم وقتی ذخیره تخمدانت بالا باشه. یعنی هستی ولی شدید نیست. منم گلی کیستم. ذخیره تخمدانم 9 تو سونو ...

برای من فک کنم ۷ بوده...بعد خوردن متفودمین سونو دادی؟

شاید با دارویی که خوردی کیستات رفع شدن. چون عدد ذخیرتم بالا نیست

نمیدونم شاید... یعنی اگه بالا باشه با دارو رفع نمیشه؟؟