2777
2789
عنوان

اختلاف سنی در ازدواج

426 بازدید | 38 پست

امشب کل غمای عالم ریخته رو دلم‌... ک بماند ..

ولی یه خاستگار داشتم ک دو سه ماه باهاش در ارتباط بودم کم کم بهش علاقمند شدم ولی بخاطر اختلاف سنیمون  ترسیدم مشکل بشه ردش کردم اخه من. با پدر مادرم خیلی اختلاف سنی داشتم و عذاب کشیدم ... ولی الان دلم براش خیلی تنگ شده  من نوزده سالم بود اون بیست و نه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ده سال خیلی هم زیاد نیس😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساساتی نشو ، دلتنگی طبیعیه. 10سال اختلاف سنی یعنی ی دهه ، واسه این دوره زمونه اصلا خوب نیست

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

من ۲۱ سالمه شوهرم ۳۰

۹ساله فرقمونه ولی اصلا اختلاف سنی باعث مشکل نشده برامون

بستگی داره طرفت چجوری باشه

شوهر‌من مثل خودم‌شیطونه

حتی از خودم بیشترررر

خیلییی خوبه

خدا حال همه رو خوب کنه..

۱۰ سال زیاد نیستااااا، من و شوهرم ۸ سال اختلاف داریم خوبیم خدا رو شکر

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
۱۰ سال زیاد نیستااااا، من و شوهرم ۸ سال اختلاف داریم خوبیم خدا رو شکر

نمیدونم والا 😔😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!