2777
2789
عنوان

شیر پاستوریزه بدم به بچم یا ندم

4309 بازدید | 27 پست

سلام بچم 1سال و دو هفتشه 3هفته ای هست که به جز شیر هیچی نمیخوره الانم ببخشید اسهال شده.بردم دکتر برای قد و وزن و...گفت شیر پاستوریزه هم میتونی بهش بدی حالا نمیدونم اسهال ماله شیر پاستوریزه که بهش دادم یا نه.

غذا نخوردنشم اعصابمو خورد کرده دکتراهم که هیچی نمی گن.

کسی تجربه داره بهم بگه ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین واسه غذا نخوردنش شربت کیندر اپتایزر بگیر از داروخونه بهش بده

شیر پاستوریزه هم بهش میدی گرم کن به اندازه یه حبه نبات بنداز توش که سردیشو بگیره

واسه اسهالشم سینه مرغ رو با هویج و سیب آبپز کن بعد با کته بده بخوره خیلی زود خوب میشه‌.موز و ماست و دوغ هم خوبه براش

اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹
نمیتونی شیر محلی بگیری و بجوشونی ؟ کافیه بعد از جوش بیست دقیقه دیگه بجوشه. دو سه روزه هم مصرف کنی.

اون شیری که بیست دقیقه بجوشه  که دیگه خاصیتی براش نمیمونه....

نهایت باید پنج دقیقه بشه.

منکه وسواس دارم شیر محلی نمیگیرم

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅

یکسال به بعد میتونی بدی

واسه اسهال غذاهایی که شکمو سفت میکنه بده،پسرم دوهفته اسهال بود از دکتر رفتن نتیجه ای حاصل نشد آخر بستمش به کته و موز و ماست و سیب زمینی و....

تازه پسرم ۶ ماهش بود

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
اون شیری که بیست دقیقه بجوشه  که دیگه خاصیتی براش نمیمونه.... نهایت باید پنج دقیقه بشه. من ...

شاید زمانش رو زیاد گفته باشم ولی دیدم به خاطر شیر پاستوریزه بچه های کوچیک دچار مشکل میشن .

چرا غذا نمیخوره چیزایی درست کن که خوشش بیاد مثل ماکارانی موقع غذا خوردن هم سرشو گرم کن

هرچیزی که دوست داشت براش میپزم اصلا نمیذاره سمت دهنش ببرم.سرش قبلا گرم میشد میخورد الان عق میزنه میده بیرون