2777
2789

با شوهرم‌ مدتیه مشکل داریم. چند وقت اخیر خیلی شدید شده بود دعواهامون. امشب هم تیر خلاصی رو زد با یه حرف نامربوط.

خلاصه میگم

من محل کارش بودم، اسنپ گرفته بودم برگردم خونه، سر یه موضوع بیخود بحثمون شد. همونجا اسنپ رسید منم داشتم بچمو آماده میکردم، یهو یه حرفی زد بهم، ازون حرفا که نباید گفت و نمیشه جمعش کرد..
من یه لحظه نفسم بند اومد!
اومدم سوار ماشین شدم و وقتی رسیدم خونه بهش زنگ زدم. خودش فهمیده بود چه غلطی کرده و گفت اشتباه کردم، اما از اونجا که بار دهمش بود اینجوری دل منو میشکوند و از حرف امشبش نمیتونم بگذرم،

فقط پای تلفن بهش گفتم تموم شد همه‌چیز. در اولین فرصت میریم برای جدایی و قطع کردم..
حالا همه‌ی اینا به کنار. کلید خونه رو چند روزه گم کرده، من شبا واسش کلید میذارم تو جاکفشی. وقتی میاد من و بچم خوابیم.
حالا به نظر شما امشب کلید رو بذارم یا نه؟ نمیتونم تصمیم بگیرم..

بهتر نیست بیاد ببینه کلید نذاشتم و متوجه بشه که این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست؟
الانم اینقدر سرم درد میکنه که میخوام قرص بخورم و بخوابم 😔
پسر طفلکم زود خوابید امشب 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلید رو براشون بذارید 

سر سنگین رفتار کنید 

وقتی اومدن  از دلتون در بیارن ؛ قاطعانه و محکم  باهاشون صحبت کنید و بگید ک  حرف شون چقدر بد بوده و چه اثری روی شما گذاشته و چقدر دلخور شدید ....

و بهشون بگید ک  از آدم جنتلمنی مثل ایشون  همچین توقعی نداشتید ....

((دم عیدی  گذشت کنید و کوتاه بیاید ))

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بستگی داره که حرفش تا چه حدی بد بوده

اگه بار دهم هست و حرفش هم واقعا بد بوده باید کاری کنی که به خودش بیاد و بفهمه باید مراقب حرفاش باشه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست

با شناختی که من از خودم دارم کلید نمیذاشتم 😑 میدونم خیلی خبیثم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
گومبولی جان خیلی با کلاس حرف میزنی  اخه چرا پس اسمت گومبولیه😆

😂😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من که نمیدونم چی گفته و تا چه حد بد بوده ولی اگر اشتباهشو قبول کرده و  عذرخواهی کرده جای بخشش ه ...

این دفعه‌ی هزارمه که یه چرتی میگه و اشتباهی میکنه، بعد میگه ببخشید و فردا روز از نو روزی از نو

پیر شدم

نمیخوام دیگه ادامه بدم

مهرش از دلم رفته

کلید رو براشون بذارید  سر سنگین رفتار کنید  وقتی اومدن  از دلتون در بیارن ؛ قاطعانه ...

این پروسه‌ای که تعریف کردید، روند سه سال گذشته‌ی ما بوده

دیکه بخششی درکار نیست

نمیتونیم کنار هم با آرامش زندگی کنیم

میخوام قبل از اینکه ازش متنفر بشم ازش جدا شم