2777
2789
عنوان

درد دل

108 بازدید | 23 پست

دلم خیلی گرفته ...من تک فرزندم یادمه از بچگی همش تنها بودم خونه عموم ک سه تا دختر ده سال بزرگ تر از من داشت میرفتم اونجا و اونا رو خیلی خیلی دوس داشتم و یکیشو مثل خاهرم میدیدم ب حدی  دوسش داشتم همهههه حرفام و درد دلام با اون بود وخیلی وابسته اش بودم الان من ازدواج کردم. دختر پنج ساله دارم دختر عموم هم دخترش تازه تازه نامزد کرده ولی چن ساله خیلی خیلی سرد شده طوری ک خونه خریدم نیومد حامله شدم ی زنگ نزد حالمو بپرسه کلا دلم ازش خیلی شکسته و بعضا خیلی ناراحت میشم ک من اونو مثل خاهر بزرگم میدونستم چرا ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول میکنم همه گرفتاری دارن ولی اینقد گرفتهر ک نشه ب خاهر ی زنگ زد نه ماه؟ همه چی ب الویتا بر میگرده افسوس میخورم ب جایگاهی ک بهش دادم ...حذفش کردم از زندگیم ولی ی جای دلم بد جور ناراحتم 

می‌دونم که تنها بودن خیلی سخته هر کسی جایگاه خودشو برای آدم داره وما همیشه به کسی مثل خواهر احتیاج داریم چون حرفایی هست که نمیشه به همسر وبچه ویا حتی مادر گفت ..ولی شما میتونی یه دوست خوب برای خودت پیدا کنی کسی که بتونه برات خواهری کنه..برات آرزوی خوشبختی ودل شاد دارم 

در ضمن این برات درسی باشه که فرزندتو تنها نذاری واگه مشکل مالی ندارید حتما براش یه خواهر بیار

می‌دونم که تنها بودن خیلی سخته هر کسی جایگاه خودشو برای آدم داره وما همیشه به کسی مثل خواهر احتیاج د ...

مرسی عزیزم اینقد دلم گرفته و کسی نیس ک باهاش درد دل کنم با خوندن پستت اشک تو چشام جمع شد ... تنهایی خیلی بده واقعا من ب همه میگم بچه تون رو تنها نزارین بزرگ ترین ظلم تک فرزندی هس 

چرا عزیزم 

دوساله مادرم فوت شده ی خواهر دارم اونم سر مشکل شوهرش وبابام قطع رابطه کرده با اینکه هردومون توی ی شهریم. منم خیلی دلم گرفته هیچکسو ندارم باهاش دردو دل کنم گاهی اوقات کم میارم. افسردگی گرفتم

مرسی عزیزم اینقد دلم گرفته و کسی نیس ک باهاش درد دل کنم با خوندن پستت اشک تو چشام جمع شد ... تنهایی ...

من خودم سه تا خواهر کوچکتر از خودم دارم ولی ازشون دورم وخیلی دیر به دیر میبینمشون ..اولا که اومدم این شهر خیلی تنها بودم اما بعد رفتم کلاس و باشگاه و...وچندتا دوست که اخلاقشون با من سازگار بود پیدا کردم الان روحیه خیلی بهتری دارم وشادترم 

دوساله مادرم فوت شده ی خواهر دارم اونم سر مشکل شوهرش وبابام قطع رابطه کرده با اینکه هردومون توی ی شه ...

حتی شوهرش با بابات یا هرکس دیگه ای هم مشکل داشته باشه رابطه شما نباید بهم بخوره شما هر چی بشه باز خاهرین و کسی نمیتونه منکر شه 

من خودم سه تا خواهر کوچکتر از خودم دارم ولی ازشون دورم وخیلی دیر به دیر میبینمشون ..اولا که اومدم ای ...

خداروشکر ...من ب این نتیجه رسیدم دوستا از فامیلا خیلی بهترن چون دوستاتو خودت انتخاب میکنی 

حتی شوهرش با بابات یا هرکس دیگه ای هم مشکل داشته باشه رابطه شما نباید بهم بخوره شما هر چی بشه باز خا ...

حتی تو عروسی هم دیدمش رفتم بهش سلام کنم جواب نداد. دوساله مادرم رفته خیلی تنهاشدم تاحالا باهیچکس دردودل نکردم.فقط پدر ومادرن ک دلسوزن .