2777
2789
عنوان

روز مرد پیشاپیش مبارک

116 بازدید | 23 پست

روز مرد پیشاپیش مبارک 😍

(کسی نبوده این متنو 2 مرتبه نخونده باشه)

سلامتی مرد زندگیم

آقامونو میگم

وقتی من صداش میکنم نمیگه هاااان یا بله، داد میزنه میگه بگو خانووومم جووونم عشقم....

وقتی باهاش قهر میکنم اون قهر نمیکنه، میاد لپمو میکشه و میگه حق با توئه گلم، آشتی نفسمم عمررمم...

وقتی میگم نسبت بهم بی محلی میکنی، نمیگه آره تو اینجوری فکر میکنی!!!!

وقتو بی وقت بهم مسیج میزنه، میگه ببین من به فکرتم عروسک قشنگم... من اگه تو را نداشتم، دنیا جای زندگی نبود...

وقتی میبینه ناراحتم بیخیال از ناراحتیم نمیگذره، میاد اونقدر قلقلکم میده تا بخندم؛ چون نمیتونه ناراحتیمو ببینه، میگه نبینم خانوم من غمگین باشه...

وقتی بهش میگم دلم خیلی گرفته، نمیگه پاشو برو بیرون یه دور بزن، ميگه زود پاشو بپوش ببرمت جایی که دلت وا شه... مگه من مُردممم؟؟... 

وقتى ميگم نه عزيزم، حوصله ندارم، نميگه باشه هرجور ميدونى. ميشينه تاصبح قربون صدقم ميره و از نقشه هامون ميگه...جورى که بی حوصلگیم و کل غمام و خستگیام یادم بره.

وقتی میبینه خسته ام، بچه رو میگیره و میگه قربون شکلت بشم یه ذره هم تو استراحت کن... میگه مگه تو رباتی گلم خودتو اینهمههه خسته میکنی؟

❣️وقتی بچه نمیخوابه، میگه عزیزم تو از صبح تا حالا 100کیلومتر راه رفتی، غذا پختی، ظرف شستی... نوبت منه، یه ذره به خودت سخت نگیر عزیزم...

🔴یه صلوات ختم کنید تا بقیه خوابم رو واستون بگم. چه خواب خوبی بوددد! تازه تو خواب کنترل تلویزیونم داد دست من باشه😁😁

پیشاپیش روز همچین مردی، که هنوز از مادرش زاییده نشده مبارک 🤣🤣👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم زاییده 😜😝

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

روز مرد مبارک بابام که تک وتنها منو بزرگم کرد هیچوقت خم به ابرو نیاورد خدا حفظش کنه وخدا حفظ کنه تمام پدران رو

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

حالا مادرشوهر همه زاییده این همه تاپیک هست از شوهرا شکایت دارن همش مال منه😂

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
 خوشبخت بشی ♥

ممنون ❤ 

همچنین 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...