2777
2789

سه روزه تاپیک میزنم دریغ از یه جواب😂

اگه تاپیک اسکرین شات و عکس از موهام و نصف صورتم بذارم فقط کسی پیدا میشه نظر بده

یا خیانت و غیبت پشت سر خاتواده همسر 

دیگه خیلی جذاب تر بخواد بشه هم که رختخواب پهن کردن وسط سایته و تاکید کنم که فقط متاهلا بیان تا سیل جمعیت سرازیر شن تو تاپیک😁 

در هرصورت فکر نکنم دیگه هیچ زن بارداری رو این سایت حساب کنه برای سوال و درد دلاش 

اگر جایی رو میشناسید که بهتر از اینجاس ب منم معرفی کنید ممنون🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقيقا ولي اگه مشكلي داشتي 

تاپيك بچه هاي قديم ني ني سايت 

توي گوگل به دردت ميخوره

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه

دقیقا

وقتی من عضو شدم اکثر تاپیکا مشکلات بچه ها و تجربه مامانا بود 

الان هیچی به هیچی 

مردا هم کم بودن اونا هم اضافه شدن مثل خاله زنکا تاپیک میزنن جالبه خانما هم میریزن پربازدیدشون میکنن!!!!!

حالا خدا راشکر معلومه همه بچه ها سالم و اکی هستن فقط درد شوهر و ننشو و طایفشو و رنگ مو و مدل مانتوهای دوزاری و قدیمی و حرفای مرد زنماهاست!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
آخه تنها جاییه ک میشه تجربه خانونای باردارو خوند و استفاده کرد😥

ببین معمولا اونایی که باهم هفته هاشون یکیه تقریبا .یه تاپیک براخودشون دارن .من اونجا سوالام رو میپرسم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
عزیزم سوالتون خیلی تخصصیه . باید از پزشکتون بپرسید

ازش پرسیدم چند بار ولی چون تا بعد از عید مطب نمیاد پیام میدم بهش و خیلی دیر جواب میده از نگرانی هی منتظرم یه نفر با تجربه مشابه پیدا شه 

ازش پرسیدم چند بار ولی چون تا بعد از عید مطب نمیاد پیام میدم بهش و خیلی دیر جواب میده از نگرانی هی م ...

حالا سوالت چی بوده استارتر

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
دقیقا وقتی من عضو شدم اکثر تاپیکا مشکلات بچه ها و تجربه مامانا بود  الان هیچی به هیچی  ...

دقیقا تاپیک بچه های قدیمی رو ک سرچ نیکنم میخونم چقد درست راهنمایی میکردن و جو سایت سالم بوده

آخه تنها جاییه ک میشه تجربه خانونای باردارو خوند و استفاده کرد😥

تاپیک بارداری ک خیلی پر بازدیده 

ولی خب بعضی ها دیگه خیلی سوالای تخصصی میپرسن ک باید برن پیش فوق تخصص 

سونو ان تی رو دکتر نتونسته تشخیص جنسیت بده می ذارن میگن مامانا دختره یا پسر😂

خدایا به خاطر فرشته های پاکی که بهم هدیه دادی شکرت👨‍👩‍👦‍👦🤰