2777
2789

؟؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر برای کسایی که میخوان بیان تهران گردی کنن عید بهترین موقع است دیگه هیچ وقت تهران و اینطوری نمیتونن ببینم هم خلوت هم تمیز اصلا عالی ادم دلش نمیاد از تهران بره بیرون 😂

هوا خیلی خوبه الان 

چند روزه بارون میاد یه بند البته الان آفتابیه و عالی

من که امسال تهران میمونم و لذت میبرم از هوا و شهر 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

خیلی خوبه

من یه سال عید رفتم تهران کیف کردم از خلوتی

همه جاهای دیدنیشو رفتیم

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد