2777
2789

جاری کوچکم(دوسال زودتر ازمن ازدواج کرده)و خواهرشوهرم مجرده سن بالاست خیلی دخالت میکنن شوهرمم وابستس ب خواهرش. پریشب دیدم داره پیام احوالپرسی میده با خواهره منم کنارش بودم نگاه کردم دیدم وسط پیاما نوشته درباره رفت وآمد بین منو مامانمو. یمدته نمیرم اخه ولی ربطی ب خواهرشوهرم نداشت. اونم نوشته وااا چرا نمیره. ب شوهرم گفتم چرا مسایل شخصی منو ب خواهرت میگی اونم میره همه رو ب جاریم میگه.دعوامون شد اومدیم خونه باز مث احمقا برق اشپزخونه رو داشت میسوزوند اتصالی کرده بود اینم هی خاموش روشن کرد. منو لای در نزدیک بود له کنه خونه تاریک بود. باز دوباره دعوامون شد.چکارکنم باهاش. تازه باهاش اتمام حجت کرده بودم ک عید رفتیم شهرش قراره با جاریم نرم خونش اونم نیاد شهرم. چون علنی اذیتم میکنه. گفته باشه ولی کلکی تو کارشه. بنظرم اونجا رفتیم میخاد مجبورم کنه برم خونه اونا.یبار ی سوتی داد فهمیدم نقشه داره منو بکشونه عید خونه جاری کوچکم. بزرگه واقعا خانمه ولی این کوچکه خیلی سواری داره میگیره ب پشت گرمی خواهرشوهرم. مادرشوهرو پدرشوهرم پیرن هیچکاری نمیتونن بکنن. چکارکنم 😢

تو عم اذیتشون کن 😐

خودت میگی جاریم کوچیکتر از منه همچین بزنش از جاش بلند نشع😒

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

عزیزم به جای دعوا و لجبازی بشین احساساتتو درباره جاری‌ات (خواهرشوهرت نه) بگو. برای دلیل منطقی بیار که به این دلیل نمی‌خوام باهاش رفت و آمد کنم. 

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واا خب ببین یکم منطقی باش فکر کن برادرت شهر دیگه باشه و عید هم نخواد بیاد . برو مودب و خانم کنار شوهرت بشین کار هم نکن .حالا شاید هم اون کرم نمیریزه شما حساسی 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

عزیزم.من تجربه کاملا مشابه شما رو دارم . ولی به جای جاری کوچیکه خواهرشوهرکوچیکه این نقش رو بازی میکنه !!! 

یکی دو دفعه با اعصاب خوردی و دعوا با همسر رفتیم خونشون. و همسرمم خیلی ناراحت شد و تا مدتها باهام ناراحت شد. دلیلشم این بود که میگفت اصلا در شان تو نیست که با کارای اونا ناراحت بشی! و من توقعم ازت بیشتره و این حرفا... 

از این به بعد دیدم واقعا این دعوا و ناراحتی که بین من و همسرم پیش میاد فقط اونا رو خوشحال میکنه و اصلا هرزشش رو نداره. ما که سالی 2_3 دفعه بیشتر نمیریم شهر مادرشوهرم اینا. تصمیم دارم این چن روزی که اونجام اگه جایی دعوت شدیم با همسزم برم و فقط رضایت و خوشحالی همسرم مد نظرم باشه. 

خونه این خواهر شوهره هم میرم میشینم ور دست همسرم. آخرم پا میشم میام خونه. خوش و خرم... 

من راه شما رو رفتم و پشیمون شدم. 

ترک جان عزیز بتوان گفت / ترک یار عزیز نتوانیم
عزیزم.من تجربه کاملا مشابه شما رو دارم . ولی به جای جاری کوچیکه خواهرشوهرکوچیکه این نقش رو بازی میکن ...

وقتی جاریم بیاد اینجا چی اذیتم کرده اونجا. اینجا عقد کردیم اتقد پذیرایی شد فردای عقدم متلک بهم انداخت رفتن. برو نیاوردم بعد 5روز رفتیم شهرشون باز جاریم ادامه داذ. با خودم میگفتم چجوری جرات میکنه دیدم با خواهرشوهرم جوره چون یبار تحریکش کرد خواهرشوهرم 40سالشه میاد تو اتاق منو دعوا میکنه شوهرمم ب حرف خواهرشه

عزیزم.من تجربه کاملا مشابه شما رو دارم . ولی به جای جاری کوچیکه خواهرشوهرکوچیکه این نقش رو بازی میکن ...

اونا ک میان چی؟؟ جاری مث خواهرشوهرنیس. حاریم فقط هرجا هستیم هرجمعی متلک میندازه منتظره ی جمله ازمنه ک شروع کنه. هیشکیم کاریش نداره. چون دوروعه. خواهرشوهرمم پشتشه

واا خب ببین یکم منطقی باش فکر کن برادرت شهر دیگه باشه و عید هم نخواد بیاد . برو مودب و خانم کنار شوه ...

هربار کمک کردم ولی همون جاریم دست ب هیچی نزد. یبار جاریمو بغل نکردم چون شب قبلش تو جمع متلک بهم انداحته بود. تارفت. خواهرشوهرم اومد تو اتاق دعوام کرد ک چرا بغلش نکردی بخاطر تو بچشو گذاشت رو زمین. فیلمش بود دید من دارم سریع میرم wcادای بغل کردن درآورد

واا خب ببین یکم منطقی باش فکر کن برادرت شهر دیگه باشه و عید هم نخواد بیاد . برو مودب و خانم کنار شوه ...

اگ جایی خواهرشوهرم باشه مشکلی نیس. دردسر وقتیه ک جاریم هم هست اخه خواهرشوهرمو تحریک میکنه.  خواهرشوهرم زود تحریک میشه. از این طرفم شوهرم وابستس. آمار همچی منو ب خواهرش میده. 

وقتی جاریم بیاد اینجا چی اذیتم کرده اونجا. اینجا عقد کردیم اتقد پذیرایی شد فردای عقدم متلک بهم انداخ ...

عزیزم.چند وقت یه بار میبینیشون ؟ 

ببین ارزش داره اعصاب خودت و شوهرت به خاطر این دیدارای چن وقت به بار به هم بریزه ؟ 

ترک جان عزیز بتوان گفت / ترک یار عزیز نتوانیم