2777
2789

من۲هفتس ازداکسی سایکلین برای جوش صورتم استفاده میکنم.امادوروزه گلوم دردمیکنه واحساس میکنم دارم خفه میشم.ممکنه از اوناباشه؟؟

نه هوا سرده

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص التادین بخور اگه خوب نشدی شاید از این قرصه باشه

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               
قرص التادین بخور اگه خوب نشدی شاید از این قرصه باشه

اگه یه دفعه قطعش کنم ممکنه برگردن جوشام.ولی پریروزسریه قضیه ایی خیلی خیلی غصه خوردم ممکنه ازاونم بتشه

اگه یه دفعه قطعش کنم ممکنه برگردن جوشام.ولی پریروزسریه قضیه ایی خیلی خیلی غصه خوردم ممکنه ازاونم بتش ...

شاید عزیزم. اگه دیدی گلو دردت خوب نشد برو دکتر