2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این شتری هست که دیر یا زود در خونه ی همه میخوابه....پس دوستان چنان زندگی کنیم که بعد از مردن  ا ...

ممنونم عزیزم ♥️لطف کردین که اومدین تاپیکم .. خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
فقط پنجشنبه ها برو سر مزارش و احسان بده و سعی کن قران براش بخونی و اگه شد براش ختم قران بگیر من هم م ...

خدا رحمت کنه پدر بزرگوارشمارو هم ....آره عزیزم با ذکرگفتن و قرآن خوندن آرامش می گیرم بعضی وقتا هم جلسه زیارت عاشورا توی خونه بابام برگزار می کنیم ...ان شاالله روح تموم اموات قرین رحمت باشه 

ممنون از لطفتون . سرتون سلامت لطفن منو هم دعا کنیدپسرم

ببخشید الان متوجه شدم شما مرد هستید ...ممنون که به تاپیکم اومدین ان شاالله عاقبت بخیر بشید 

سلام عزیزم خوبی خدا رحمت کنه پدر بزرگوارتون رو😔😔😔من خیلی کم پیش میاد در تبادل نظرها شرکت کنم فقط خواننده هستم ولی شما رو خیلی دوست دارم یکی از کاربرای با شعوریدخواستم فقط بهتون تسلیت بگم امیدوارم غم آخرتون باشه امیدوارم پیرو تاپیک های قبلیتون خدا یه نی نی خوشگل بهتون بده که سرگرم بشین و کمتر به این ضایعه دردناک فکر کنین ..موفق باشید 

من پدر ومادرمو از دست دادم خیلی سخته هیچوقت فراموشم نمیشه ولی خدا صبروتحملشو میده ،باید بپذیری وراضی ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3993755/هدیه-روز-پدر-مخصوص-دوستانی-که-پدر-یا-همسرشون-به-رحمت-خدا-رفته?page=1