من باردارم.بچه اولمه.ناخاسته باردارشدم سعی کردم بندازمش ولی نتونستم.با همسرم خیلی مشکل داشتم.یه سری رفتاراش و اخلاقیاشو نمیپسندم اصلا.سیگاریه.درحالس که بمن دروغ گفته بود.و منو باردار کرد که از دستش نپرم.خلاصه خیلی اذیتم و تصمیم به جدایی دارم.۵ماهمه.بااین بچه یی که تو شکممه چیکارکنم ؟ لطفاراهنمایی کنید.۲۶سالمه و شاغلم.همسرم کارش آزاده و ۲۷سالشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
الان شما مادری باید فداکاری کنی و از یه سری خواسته هات بگذری سعی کن چند ماه رفتارهای زشتتو نادیده بگیری ببین میتونی تحمل کنی و محیط بدون تنشی ایجاد کنی
زنان را تشویق میکنم که یک لحظه به بدنهایشان ( سایز و شکل و اندازهاش) فکر نکنندو به جای آن به دستاوردهایشان،زندگیشان،رویاهایشان،اهدافشان،خوشحالی و رضایت خودشان فکر کنندو به جای اینکه فکر کنند چگونه بدنهایشان را کوچکتر کنند،به این فکر کنند که رویاها، هدفها، شادی و رضایت خودشان را گسترش بدهند. - جمیله جمیل
دقیقا شوهر منم واسه اینکه من نرم بچه خواست! از دست این کوته فکریای مردا.من تونستم طاقت بیارم و تاحدودی اونی کنمش که خودم میخوام.شمام یه تلاشی بکن اگه نشد اونوقت فکر دیگه بکن
بستگي به شخصيت خودت داره خيلي از مادرا به راحتي بي خيال بچه ميشن و ميرن، ولي اگه ادم احساساتي هستي وحشتنكاترين كار طلاقه برات، يه سال بعد اون يه زن ديگه٫رفته بچه زير دست نا مادريه و تو در حسرتشي و شرايط نگهداريشو نداريو ، دو سال بعد هم ازدواج ميكني ( با توجه به اينكه خودم همين كارو كردم و به همين دلاياي كه گفتي از همسر اولم جدا شدم البته بدون بچه، بعد از ازدواج دومم فهميدم آسمون هممممه جا همين رنگه و اين چيزايي كه توي سر ماست رمان و فيلمه) بعد از ازدواجت كلا گير ميافتي دلت پيش بچه ست ولي ديگه اجازه نداري باهاش باشي، تا آخر عمر هر لحظه داغ دوري از بچه به دلته ، در كنار همه اينا بچه اي به دنيا اومده كه از همون لحظه اول از داشتن خانواده محرومه و مشكلات بسيار خاص و ناراحت كننده بچه هاي طلاق رو داره
حالا که بچه دارید به این راحتیها نیست. باید بشینین سبک سنگین کنین ببینین آیا ارزش داره که به خاطر اختلافهاتون یک بچه رو از پدر یا مادرش محروم کنین یا نه. بچه داشتن مسوولیت بزرگیه و ارزش داره آدم به خاطرش، خودش و رابطه اش با همسرش رو اصلاح کنه