2777
2789

سلام من که همش سرما میخورم و گلو عفونت میکنه دکتر داخلی میگه بخاطر متفورمینه سیستم دفاعی بدنتو ضعیف کرده ولی دکتر زنانم میگه بخاطر این نیست دارومم کم نکرد دارم میمیرم 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با این قرص فقط حس حالت تهوع دارم‌ بی حالم‌میشم فقط

منم اوایلش حالت تهوع و بی اشتهایی داشتم الان ۵ ماهه میخورم سه ماهه هر ماه بخاطر عفونت گلو و بدن درد میرم دکتر 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
چرا 3تا,به من یکی داده منم میخورم تهوع میگیرم

ماه اول با ۲ تا جواب نگرفتم 

من ديابت دارم چند ساله كه ميخورم ولي اين مدلي نيستم

من برای تنبلی تخمدان میخورم شماهم روزی سه تا میخورین؟

منم میخورم حالت تهوع میگیرم خیلی هم بی اشتهام دکترم ۳تا در روز بهم داده ولی من باهزار خواهش بهش گفتم ...

اوایلش من اینجوری بودم تازه معذرت میخوام من اسهالم میشدم دکترم میگفت باید بخوری خلاصه که بدبختی کشیدم تا بهش عادت کردم الان هی مریض میشم 

ولی نمیدونم چرا هنوزم تهوع دارم لاغر هم هستم لاغر تر شدم😯😯

ولی من فقط دوماه اول حالت تهوع و بی اشتهایی واسهال داشتم الان خوبم