2777
2789
عنوان

کسی دیابت بارداری داشته یا داره؟؟؟

1626 بازدید | 19 پست

خانما من ۱۱ هفته باردارم 

۶ روز پیش با حجم درد زیاد به بیمارستان اول دردم تشخیص ندادن و خودمم متوجه تب بالا نشدم فرداش رفتم پیش دکتری که تحت نظرش هستم گفتن بارداری کاملا خوب پیش میره ولی تب بالا دارم که با توجه به آزمایشای شب قبل گفتن عفونت کلیه دارن باید تحت نظر باشم خلاصه بستری شدم روز سوم تست قند گرفت و متوجه قند بالا شدن دوباره هم همینطور انسولین تزریق کردن قندام صبح ناشتا و ۲ ساعت بعد هر وعده غذایی تا اینکه دکتر غدد بهم انسولین داد هر شب باید تزریق کنم و .... 

حالا میخوام بدونم این دیابت تا آخر بارداریم هست یا اینکه با رعایت برنامه ای که دادن نیاز ندارم خیلی استرس دارم و نمیدونم دقیقا چی میشه 

منم اواخر بارداریم گرفتم و با انسولین حتی کنترل نمیشد استرس نداشته باش که بدتر میره بالا یکی از فامیلامون داشت چون آدم ریلکسیه بارداری سالمی داشت ولی خیلی مراعات میکرد واصلا شیرینی نمیخورد و کنترل شد شکر خدا

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنت چقدره؟ متاسفانه باید خیییعلللللی رعایت کنی . تا اخر بارداری همراهت هست اما مشکلی پیش نمیاد اگه مراعات کنی.. 

یکی از دوستام ک دکترش بهش گفته بود انسولین ولی خودش گفت با رژیم و کم خوری . و حذف کربوهیدرات مهارش کرده

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

عزیزم تا آخر بارداریت هست و ممکنه بالاترم بره...خدای نکرده

باید خیلی رعایت کنی....من ماه هفتم فهمیدم دارم انسولین زدم دقیقا تا لحظه سزارین....ولی تووی اون ۲ماه اصلا بالا نرفت...۲هفته یه بار باید ازمایش میدادم و تحت نظر پزشک غدد بودم....بعد زایمانم خداروشکر برطرف شد...نگران نباش...پیاده روی کن حتتتتما حتتتما....انسولین ب موقع بزن و شیرینی رو قط کن و  نشاسته رو کنترل کن...

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍

وای منم وزنم بالاست ماه دیگه باید تست گلوکز بدم ☹☹☹☹☹میتررسم از دیابت

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
وای منم وزنم بالاست ماه دیگه باید تست گلوکز بدم ☹☹☹☹☹میتررسم از دیابت

درسته وزن بالا تاثیر داره ولی نمیشه گفت هر. کس وزنش بالاست دیابت میگیره بزرگترین علتش ژن هست

من متاسفانه از. طرف مامانم دارم مامانم دیابتی هست و سالهاست که انسولین میزنه 

درسته وزن بالا تاثیر داره ولی نمیشه گفت هر. کس وزنش بالاست دیابت میگیره بزرگترین علتش ژن هست من متا ...

اره درسته. مادر منم دیابت داره ‌و کلا خونواده مادری من خاله هام داییام همه دارن .. اما خونواده پدریم هیچکدوم ندارن .. خدا کنه ب پدریم رفته باشم 😒اما دکترم چون دید مادرم داره .. گفت باید بیشتر چک بشم😒

اره درسته. مادر منم دیابت داره ‌و کلا خونواده مادری من خاله هام داییام همه دارن .. اما خونواده پدریم ...

ان شاالله که ژن خانواده مادرت و. نبرده باشی خیلی سخته

کلا کسایی که ژن دارن بیشتر. از. بقیه باید رعایت کنن

من نوشابه دلستر و قند کلا حذف کردم و. به خودم قول دادم تا اخر عمر. نخورم مربا هم بدون قند اگه گاهی هوس کردم

شکر هم نمیشه کامل حذف کرد تو شیرینی و. بیسکوییت و .... داره