2789
توی تلگ رام و اینستاگرامم هست جه فرقی داره

ب تو چ ربطی داره اشغال ک امدی تو تاپیک توهین میکنی بی ادب گستاخ از ب بعد میام تو تاپیکات حالتو میگیرم حتی شده با کاربری دیگه ک یاد بگیری ب کسی توهین نکنی راستی موهات هم شبیه موی بزه و هر رتگشو هن اندارش برو تو اینه نگاه کن میفهمی  خانم بزی ریپلای کردیی هر جا باشی ج میذم حتی یکماه هن طول بکشه با ی کایری دیگه باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب تو چ ربطی داره اشغال ک امدی تو تاپیک توهین میکنی بی ادب گستاخ از ب بعد میام تو تاپیکات حالتو میگیر ...

چیشده؟؟؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
شد😂😂

چرا اینجوری شد؟

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
نمیدونم والا منم الان رسیدم😂

فکر کنم توی یه تاپیکی دعواشون شده الان هرجایی که همدیگه رو پیدا کنن خش خشی میکنن همو

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
فکر کنم توی یه تاپیکی دعواشون شده الان هرجایی که همدیگه رو پیدا کنن خش خشی میکنن همو

احتمالا همینطوره

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
تاپیک اخرشو دیدم اونجا هم به هم تیکه انداختن

آره منم دیدم اما چرا الان مسولین پاسخگو نیستن.من خوابم میاد میخوام ببینم آخرش چی میشه